Tanácsot kérnék (? )
Tej- és gluténmentes táplálkozás. De ha elkezdesz cukrot, lisztet enni, akkor mindenképpen hízni fogsz, ez kb. olyan evidencia minthogy hiába vigyázol magadra.. ha egyszer csak fogsz egy kést és elvágod a kezed, akkor vérezni fogsz, pont.
Ha egyszer csak elkezdesz úgy enni mint a kövér magyarok, akkor idővel kövér leszel. Addig leszel egészséges és karcsú, amíg ennek megfelelően élsz, ha feladod akkor nyilván megbetegszel.
Tudom közhelyes, de az egyetlen tartós megoldás az életmódváltás.
Sportolói étrend + sport, természetesen nem élsportolói szinten, ez az egyetlen megoldás.
A futás nagyon jó sok mindenre, de fogyni nem tudtam tőle. (és mások is maradtak így)
Én ma azt taltáltam ki, hogy nem térítek senkit semmilyen kajára (a szemetet persze nem szabad megenni), viszont egyen annyit, amennyitől fogyni kezd. Abból, amit ő akar megenni. Pontosan azért, mert ha nem tudsz tartani egy ilyen-olyan étrendet, akkor úgyis visszahízod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!