Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok fogyni a nagy...

Hogyan tudok fogyni a nagy combjaimbol és karomrol? Körte alkat.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Kösz a sok infót, amit megadtál ahhoz, hogy megalapozott választ lehessen adni...
2014. ápr. 12. 19:22
 2/2 anonim válasza:

Elsőnek ment a zöld pacsi a humorért :)

Gondolom nő vagy, mert ilyen férfi nem létezik.

Hát hogyan? Nincs helyi fogyás. Na jó van, ha mondjuk letekersz heti 300 kilómétert akkor brutálisan szálkás lábaid lesznek. Gondolom nem ezt fogod tenni.

Szóval, számodra a helyi fogyás lehetetlen, de azért mivel kedves vagyok leírom hogyan fogyhatsz. A folyadékbeviteled vízből álljon, meg zöld teából. Cukrot minimalizáld, egyél napi 8-10-szer kismadáradagokat. Nem éhezhetsz soha. Reggelire lakj jól, a nap többi szakaszában annyit egyél hogy éppencsak ne legyél éhes. Az interneten kismillió cikket találsz, hogy fogyásnál mit érdemes enni.

Fuss heti 3-4-szer 5km-t, lehetőleg 35 percnél kevesebb idő alatt. Végezz testedzést a salyát testsúlyoddal heti 3-szor.

Motivációképp méresd meg a testzsírszázalékodat. Lehet, hogypár napig rémálmaid lesznek, de ha néhány hónapig edzel és rendesen táplálkozol és utána elmész leméretni megint, meg fogsz lepődni.

Érdemes fogadást kötni valakivel, az is jó motiváció. Kérlek privtban mondjad el a véleményedet és küldj képet is. ;-)

2014. ápr. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Fogyni akarok, nem izmosodni!?

Egy par napja csinalom Biro Ica videojat,amiben a far a comb es has fogyasztasa a lenyeg,viszont ugy erzem hogy izmosodok es nem fogyok! A combom megkemenyedett de a fenekemen nincs semmi valtozas (meg). Tocvabbra is izmosodok,jemnyszik a labam vagy fogyni is...

Arányos vagyok?

Sziasztok.14 éves vagyok,168 cm és 60kg. Nem mondanám, hogy kövért vagyok de azért azt sem, hogy vékony. Inkább az a duci de csinos alkat. Szeretnék, viszont fogyni, olyan 5-7 kg-ot. Tippetek?

Lehet, hogy ilyen alkat vagyok, és sose fogok hasról fogyni?

nincs nagy hasam, viszont a köldököm alatt van egy kis pocak, ami zavar. de hiába tornázok, diétázok, a kilók lemennek, de a hasam mindig ugyanolyan marad. Lehet ez alkati kérdés? Vagy mit tehetnék, hogy lemenjen a hasam? Kb 3 cm-t kéne fogynom a hasamból.

Ez milyen alkat? Ezek alapján kéne fogyni?

Mell alatt: 73 cm Derék: 61 cm Csípő: 89 cm Comb: 54 cm 17/L 160 cm 47 kg

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!