Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 66 cm-es derékből szeretnék...

66 cm-es derékből szeretnék 60 cm alattit csinálni. Hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Modell szeretnék lenni. Ha behúzom a hasam, akkor csak 63. (nem túl feltűnően behúzva.) Azt mondják, hogy 60 alatt kell lennie. a csípőm egyébként 84, mellem 83. Ötletek? Nem szeretnék nagyon vékonyat, csak 55-60 közöttit, olyan "modelleset". Más modelleknek 180 cm-hez van 57, nekem a 174-hez 66, amit kicsit "soknak tartok" (tudom, hogy ez átlagban amúgy is vékony, de a modell szakmában nem az. )

Előre is köszönöm.

15/L

2014. máj. 6. 11:45
 1/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, az se baj, ha máshonnan is lemegy, de a derekamból fontos lenne. Futással esetleg? Mikor, mennyit?
2014. máj. 6. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Linkelj már az alakodról egy képet... Én is nagyon szeretnék modellkedni, de ha ennek ez az ára, hogy gebeségig fogyjak, és mindig koplaljak, meg a centiken idegeskedjek, akkor inkább kösz nem, nem rontom el a mostani jó alakom... (mert a modell világban élő kifutó modellek a tévhittel ellentétesen NEM szexik, nem szépek)

Szóval, ha ez az ára, akkor inkább elmegyek táncolni.

Ilyen esetekből egyébként ne adj isten még anorexia is kialakulhat.... borzalmas mit tesz a média fiatal lányokkal... és az EGÉSZSÉGÜKKEL játszanak!

Ez már nem szépségkategória.

Csak viszonyítási alap: nekem 75 a derékbőségem, és 92 a csípőm.. bár lehetne egy pár centivel kevesebb a derekam, de 55 szerintem már túlzás.

Ne vidd túlzásba!

2014. máj. 6. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak az a lényeg, hogy a csípőd legyen 90 alatt. A 174 elég alacsony amúgy, de ha nagyon szép az arcod és van benned lehetőség azt azonnal észreveszi bármilyen ügynökség. Be kell húzni rendesen a hasat, ha mérik tehát nem baj, ha úgy 63. Én modellkedtem az artmodels-nél voltam leszerződve, 175 centi vagyok, akkor 54 kg. voltam, aztán meguntam a koplalást és kiábrándultam az egész szakmából, ez egy hosszú történet. Lényeg, ha tényleg akarod csinálni, nem kell fogynod, mert jók a méreteid.
2014. máj. 6. 12:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrend és az egész test mellett a törzsmerevítők edzése (izom adja meg a fő formát, csak nem kell rá nagy zsírréteg).
2014. máj. 6. 14:22
 5/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok gebe. egyik barátnőm már befutott modell, neki 179 cm magassághoz van 57-es dereka. ő se gebe, szép combjai vannak, a karjai se csontosak.
2014. máj. 6. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Mennyi szénhidrátot eszel, és miből?

Tejtermékek?

2014. máj. 6. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért kértem a képet, tényleg érdekelne :)
2014. máj. 6. 14:45
 8/10 A kérdező kommentje:

most nem tudok képet küldeni, holnap megyek haza.

Nincs összeállítva étrendem, nagyon jó az anyagcserém, így most kezdem hozzászoktatni magam ahhoz, hogy kevesebbet egyek, és egészségesebben. Nem sok tejterméket eszek/iszok, nem nagyon szeretem őket. Mondjuk annyiban lehet jobb lenne, hogy még tudjak nőni valamennyit.

2014. máj. 6. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 15 évesen még nincsen valakinek táplálkozástudományi ismerete, mivel az iskolában ilyet nem tanítanak (amit meg igen, az minden csak kamu).

Tisztelet a kivételnek, rosszkislánynak akit érdekel a téma és elég sokat olvas ilyenekről.

A tejtől nem nősz, hanem hízol és megbetegszel. A hízást is lehet növekedésnek nevezni, és persze egy fajta betegség is :)

Te most fogynál: akkor zöldségek, sima hús (nem baj ha zsíros), nem kell műkaja, modern kaja, nem kell cukor, liszt, tészta.

2014. máj. 6. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:

" Mondjuk annyiban lehet jobb lenne, hogy még tudjak nőni valamennyit." - Ez de aranyos volt! :)

Sokáig én is ezt hittem... A sok reklám teszi ezt, hogy a tej így meg úgy erősíti a csontozatot, "megnősz tőle".... hát a boltitól biztosan nem.

Akárki akármit mond, nemis az alap cuccokkal van baj, hanem amit hozzátesznek, adalékanyagok, stb...

Ha meg nem szereted annyira tejtermékeket akkor nem muszáj enned/innod.. Nem attól leszel "erős és egészséges".

Te csak egyél rendesen, és ne koplaljál! Mert ha a modellkedés miatt koplalsz akkor tutira nem fogsz megnőni.

Egy verseny sem ér annyit, hogy tönkretedd magad (Mondom ezt én, akinek egyik álma a modellkedés.)

De azért van egy egészséges határvonal amit már én sem lennék hajlandó megtenni.

Már most is nagyon jók a méreteid, így a számok alapján. Szerintem már ennek is örülhetsz! :)

Amúgy elnézem így a katalógusmodelleket és csúsznak le róluk a ruhák, laposak mint a palacsinta... semmi hús nincs rajtuk, csak a csont.

Ez kinek tetszik? Miért fogyasszák le ilyen csúnyára magukat?? Egyáltalán nem értem, hogy ebben mi a szép...

Persze nem csak a test lényeges. Hanem a beállás, kisugárzás, ilyesmi. Némelyik úgy áll be, ahogy a fotós centire pontosan beállítja, mint egy darab fa :D Lerí a nagy 'tehetség' ....

2014. máj. 6. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!