66 cm-es derékből szeretnék 60 cm alattit csinálni. Hogyan lehetséges ez?
Modell szeretnék lenni. Ha behúzom a hasam, akkor csak 63. (nem túl feltűnően behúzva.) Azt mondják, hogy 60 alatt kell lennie. a csípőm egyébként 84, mellem 83. Ötletek? Nem szeretnék nagyon vékonyat, csak 55-60 közöttit, olyan "modelleset". Más modelleknek 180 cm-hez van 57, nekem a 174-hez 66, amit kicsit "soknak tartok" (tudom, hogy ez átlagban amúgy is vékony, de a modell szakmában nem az. )
Előre is köszönöm.
15/L
Linkelj már az alakodról egy képet... Én is nagyon szeretnék modellkedni, de ha ennek ez az ára, hogy gebeségig fogyjak, és mindig koplaljak, meg a centiken idegeskedjek, akkor inkább kösz nem, nem rontom el a mostani jó alakom... (mert a modell világban élő kifutó modellek a tévhittel ellentétesen NEM szexik, nem szépek)
Szóval, ha ez az ára, akkor inkább elmegyek táncolni.
Ilyen esetekből egyébként ne adj isten még anorexia is kialakulhat.... borzalmas mit tesz a média fiatal lányokkal... és az EGÉSZSÉGÜKKEL játszanak!
Ez már nem szépségkategória.
Csak viszonyítási alap: nekem 75 a derékbőségem, és 92 a csípőm.. bár lehetne egy pár centivel kevesebb a derekam, de 55 szerintem már túlzás.
Ne vidd túlzásba!
Mennyi szénhidrátot eszel, és miből?
Tejtermékek?
most nem tudok képet küldeni, holnap megyek haza.
Nincs összeállítva étrendem, nagyon jó az anyagcserém, így most kezdem hozzászoktatni magam ahhoz, hogy kevesebbet egyek, és egészségesebben. Nem sok tejterméket eszek/iszok, nem nagyon szeretem őket. Mondjuk annyiban lehet jobb lenne, hogy még tudjak nőni valamennyit.
Szerintem 15 évesen még nincsen valakinek táplálkozástudományi ismerete, mivel az iskolában ilyet nem tanítanak (amit meg igen, az minden csak kamu).
Tisztelet a kivételnek, rosszkislánynak akit érdekel a téma és elég sokat olvas ilyenekről.
A tejtől nem nősz, hanem hízol és megbetegszel. A hízást is lehet növekedésnek nevezni, és persze egy fajta betegség is :)
Te most fogynál: akkor zöldségek, sima hús (nem baj ha zsíros), nem kell műkaja, modern kaja, nem kell cukor, liszt, tészta.
" Mondjuk annyiban lehet jobb lenne, hogy még tudjak nőni valamennyit." - Ez de aranyos volt! :)
Sokáig én is ezt hittem... A sok reklám teszi ezt, hogy a tej így meg úgy erősíti a csontozatot, "megnősz tőle".... hát a boltitól biztosan nem.
Akárki akármit mond, nemis az alap cuccokkal van baj, hanem amit hozzátesznek, adalékanyagok, stb...
Ha meg nem szereted annyira tejtermékeket akkor nem muszáj enned/innod.. Nem attól leszel "erős és egészséges".
Te csak egyél rendesen, és ne koplaljál! Mert ha a modellkedés miatt koplalsz akkor tutira nem fogsz megnőni.
Egy verseny sem ér annyit, hogy tönkretedd magad (Mondom ezt én, akinek egyik álma a modellkedés.)
De azért van egy egészséges határvonal amit már én sem lennék hajlandó megtenni.
Már most is nagyon jók a méreteid, így a számok alapján. Szerintem már ennek is örülhetsz! :)
Amúgy elnézem így a katalógusmodelleket és csúsznak le róluk a ruhák, laposak mint a palacsinta... semmi hús nincs rajtuk, csak a csont.
Ez kinek tetszik? Miért fogyasszák le ilyen csúnyára magukat?? Egyáltalán nem értem, hogy ebben mi a szép...
Persze nem csak a test lényeges. Hanem a beállás, kisugárzás, ilyesmi. Némelyik úgy áll be, ahogy a fotós centire pontosan beállítja, mint egy darab fa :D Lerí a nagy 'tehetség' ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!