Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a leghatásosabb diéta?

Melyik a leghatásosabb diéta?

Figyelt kérdés
Le szeretnék fogyni szeptemberig. Most 75 kg vagyok. És 60 kg ra szeretnék fogyni. Irnátok hatékony dolgokat?(régen 97 kg voltam és ugy fogytam hogy nem sokat ettem és vizet ittam) és tudom hogy most kezdődik az "igazi" fogyás. Aki tudna hatékony dolgot irni nagyon megköszöném:)

2014. máj. 6. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb diéta amit testmozgással együtt végzel, hatékony, nagyon is. Egyedül a 90 napos baromsággal ne próbálkozz, az egy működésképtelen szar.
2014. máj. 6. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Alacsony kalóriatartalmú, egészséges ételek és ahogy eddig is csináltad, elegendő folyadék. Ne dőlj be annak, hogy nyugodtan ehetsz, csak "mennyé sportóóóni, blablabla". A testmozgás egészséges, nagyon jó kiegészítése a diétának, de a fogyás 80-90%-a a táplálkozáson múlik.
2014. máj. 6. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) es megvegy kerdes:) nem sok kenyeret eszek és ha teljeskiörlésut eszek helyette az ugye jobb?
2014. máj. 6. 18:24
 4/5 anonim válasza:
egyértelműen jobb :) de ha teljeskiőrlésű helyet puffasztott rizst vagy abonettet eszel az még jobb , de ha szereted a zöldség, gyümölcsöt akkor azt próbáld meg kenyér helyett enni
2014. máj. 6. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Szeretem csak azért szeretnék változatosan is enni. Nem ming ugyan azt, nem szeretnék ráunni:)
2014. máj. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!