Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Cukormentes csoki mennyire...

Cukormentes csoki mennyire fér bele a diétába? Vagy jobb ha nagyon magas kakótartalmút veszek?

Figyelt kérdés
Néha nagyon megkívánom a csokit és sajnos a kókuszzsíros fat-bombokat kicsit meguntam mar, meg nem is annyira szeretem, nekem túl zsíros. Kalóriaszámolós Palo-szerű étrendet követek, de nem tartok be mindent, nagyritkán egy korty tej a kávémba, sajt. Ez a cukormentes csoki, amit vettem 70%-os és malitilolal van édesítve. Szerintetek belefér néha? Mondjuk 1-2 hetente 1 tábla?
2014. máj. 7. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Egész táblával semmiképpen ne egyél meg. Akkor már inkább egy kis kockával egyél, minden nap, így elkerülheted a nagyon kívánósságot.

Azt, hogy a paleoba belefér-e, nem tudom, nem paleozom

2014. máj. 7. 11:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem beleférne az ilyesmi, az tuti :) A tej nem. A kemény sajt még OK, nem szigorú paleo, de azért nem tej szinten mozog, továbbá pótolhatatlan és finom :D Én alapból nem ennék, de a párom folyton vesz, most pl. Parmeggiano Reggiano van itthon, amit kár lenne kihagyni :D Egyszer talán majd elhagyom ezt a pici sajtot is, de nem erőltetem. Vannak gyöngébb pontok a táplálkozásomban, most megint túl sok cukrot eszem (csak mert xillit és eritrit, nem tudom helyeselni).

A malitilolhoz, bevallom, nem értek s azt sem tudom, van-e a csokiban valami nem jó adalékanyag... Én saját csokit szoktam enni, de azért nagyon ritkán befigyel 1-1 kocka 74%-os, vékony, ropogós csoki... A saját csokim sose ropog és az se paleós, hanem mézes. Viszont ha csak kakaós édességre vágyom, vannak lehetőségek, kókusztejes kakaó, kakaós nyersbonbon, kakaós érett banán, ami csokipudingszerű...

2014. máj. 7. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Kis mennyiségben még cukros étcsoki is beleférne FOGYÁSBA, sokan rizs és zabevés mellett is fogynak, és nem 1 kanál rizsevés mellett..

Ez meg pláne, ha bírja a gyomrod ezt a maltitol mennyiséget..

2014. máj. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!