Fogyókúra + betegség? Valaki?
100+ kilóról fogytam le 75 kilóra. Az utolsó 10 kiló elég gyorsan ment, betegség miatt is, meg azért is, mivel sokszor akkor is alig ettem, amikor jól voltam. Az utolsó 1,5 hétben viszont 4 kilót fogytam, 71-re mivel szintén betegség miatt rengeteget hánytam, vizet is, majdnem sürgősségi és infúzió lett a vége.
Most már kezdek jobban lenni, de még mindig nagyon sokszor van erős hányingerem, és még minimum 4-5 napig így is lesz. A dokik nagyon komolyan elmondták, hogy muszáj ennem szénhidrátot, ha épp jobban vagyok, lassan, de sokat. Ma ettem 3 szőlőcukrot, 1 kakaós csigát, 5 mini pogácsát, meg 2 vajas kekszet, és 2 kávét cukorral. Ma már nem fogok többet enni, de rohadt bűntudatom van ezek a kaják miatt. Úgy érzem, hogy rengeteget zabáltam.. Ésszel megértem, hogy ezeket kell ennem falatonként, folyamatosan, de egyszerűen alig bírom rávenni magam. Legszívesebben inkább semmit nem ennék. Félek, hogy hányni fogok megint, már a gondolattól is kezdek rosszul lenni, meg lassan undorodom is az ételtől. Tudom, hogy utána normálisan kéne ennem rendes mennyiségű kaját, de egyszerűen úgy érzem, hogy nem fog menni..
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tegyek, mert kezdek kétségbe esni..
Muszáj enned szénhidrátot, de ha így folytatod visszahízod!
Egyél teljes kiőrlésű dolgokat, natúr joghurt, zöldség, gyümölcs stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!