A sporttól hízok?
Figyelt kérdés
Miután sokat sportoltam, másnapra többet mutat a mérleg, pedig ugyan annyit ettem. Ez rend szerint így van. Elméletileg kevesebbnek kéne legyek, nem?2014. máj. 10. 20:09
1/7 anonim válasza:
Ha a szervezeted számára megterhelő sporttevékenységet végzel, akkor bevizesedhetsz. Pár napig ne edz és lemegy.
2/7 KoviAti válasza:
ha szumó vagy akkor nem meglepő...:) amúgy lehet hogy nem hízol csak az izomtömeg nő rajtad
3/7 anonim válasza:
Hagyjuk már az 1 nap alatt fogyást hízást, meg a fogyasztó hizlaló sportot.. unalmas már, előtted 100x ellőtték ezeket a hülyeségeket már
4/7 anonim válasza:
Nekem is ez van, úszás után többet mutat a mérleg másnap reggel.
Egyszer elmagyarázták ezt nekem, hogy miért van. Valami olyasmi, hogy az erőltetéskor az izmok vízzel telítődnek, vagy hasonló... A lényeg számomra ebből annyi volt, hogy ez nem igazi hízás. És valóban: ha egy nap kihagyom az úszást, akkor másnap reggel valóban általában kevesebbet mutat a mérleg. (Hozzáteszem, hogy persze max. fél kilóról van szó, nem többről.)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként vékony vagyok, és gondoltam, hogy nem megy rám zsír a sporttól, csak olyan érthetetlennek tűnt. :)
2014. máj. 10. 21:25
6/7 anonim válasza:
A testedben folyamatosan kémiai folyamatok zajlanak, nem egy szobor ami statikus, állandó. Napi súlyingadozás is van. A fogyás, hízás heti ugyanabban a napszakban történő figyelésének van értelme.
7/7 anonim válasza:
Akkor leírom így: ha sportolás után 1 kiló ételt és 1,5 liter vizet magadhoz veszel, amiből csak 0,5 kg vizet adsz le a mérlegelésig, akkor 1+1,5-0,5 kg nehezebb leszel azaz 2 kilóval.
Majd elmégy újra a mellékhelyiségbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!