Mennyiségfüggő... Meg persze, hogy mivel eszed, az is lényeges.
2014. máj. 11. 17:53
2/13 A kérdező kommentje:
natúrvaj, csirkemellsonka és SOK zöldség
2014. máj. 11. 17:56
3/13 Lipton. válasza:
Mért nem kéne egyiket sem enni? Teljeskiürlésű kenyér, és kifli teljesen jó.
2014. máj. 11. 19:53
4/13 anonim válasza:
Mármint a dietetikusok szerint jó, akik a coca cólával tárgyalnak, meg egyéb élelmiszer multikkal akik pénzelik őket.
A MDOSZ-t az édességgyártók szövetsége.
Lipton úr, én felmenteném a hivatalos táplálkozási irányzatok nézeteit, röviden és tömören: korrupció miatt minden amit dietetikusok állítanak, az szemfényvesztés és hazugság :D
Kérdező, ne legyél már ennyire.. Kenyér vagy kifli? Az felmerült benned, hogy a kettő az ugyan az? Őrölt gabona (mondjuk búza) vízzel összekeverve és kisütve. Miből gondoltad hogy van köztük bármi különbség?
2014. máj. 11. 21:01
5/13 anonim válasza:
más a formája. kis kifli nagy kifli.. ha már kifli, akkor nagy.
és mit szólnál kérdező egy olyanhoz, hogy kolbászka, főtt tojáska és soksok zöldségecske? ^.^
itt a vacsiiiidőőő!
2014. máj. 11. 21:12
6/13 Lipton. válasza:
MinimorRis! Én nem foglalkozok a dietetikusokkal, szerintem nem értenek hozzá, meg van a saját véleményem ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. :D
2014. máj. 12. 13:24
7/13 anonim válasza:
De akkor honnan jön ez a tk dolog? :)
2014. máj. 12. 13:25
8/13 Lipton. válasza:
Onnan hogy a teljeskiőrlésű pékáruknak, pl kenyér, kifli, alacsony a glikkémiás indexe, vagyis lassan szívódik fel a szénhidrát, így nem okoz vércukorszint emelkedést. :)
2014. máj. 13. 13:25
9/13 anonim válasza:
Szereted a Liptont? Mi egy időben csak olyat ittunk. :)
2014. máj. 13. 13:28
10/13 anonim válasza:
Nem okoz nagy vércukorszint emelkedést, mert sok inzulin választódik ki. Tehát ugyan ott tartasz, sok inzulin kell, kórosan sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!