Mennyit fogyhatok két hónap alatt? (LENT)

válasza:futással izomból is vesztesz állítólag
szóval inkább a kocogás 10km/óra sebesség

válasza:

válasza:ha minden pöpec akkor 4-5 kilót.
ha ettől több akkor elszúrtad és rontasz a formán izomzaton,ha kevesebb akkor komolyan felül kell vizsgálnod ezt az igen részletesen kifejtett "egészségesen táplálkozom" dolgot és kalóriára is kiszámolod rendesen e helyett a közhely helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Fogyhatok 10 kgt ha minden este kb 20 perc torna plusz napi1 ora foci a suliban és csak vizet iszok vacsoram 5 kor van mit gondoltokfogyhatok 10 kgt 1 honap alatt?
67 kg vagyok, és ha mindennap, napi 20-30 percet kocogok a futópályán ez mennyire hatásos. Mellette meg csirke diéta zöldséggel . 30% testzsírom, 160 cm vagyok 67 kg. Muszály nekem lefogyni 1 hó alatt 3 kg, ezzel a módszerrel. Már március óta fogyozom hozzá van...
10kg-t szeretnék összesen fogyni, tudom ez ennyi idő alatt nem érhető el egészséges úton, nem is akarom, csupán csak a lehető legjobban akarom kihozni magamból július 1-ig. Természetesen utána sem hagynám abba a fogyást. Mit javasoltok mit hogyan csináljak, mik azok...
Szeretnèk járni heti 3xor cross fitnesz edzèsre,egy hèten 1x hot ironra,hetvègèn 1óra kocogás..+napi 2-3 L viz, kenyèr,krumpli,èdessèg cukros üditő mentessèg..(nem csak egy hónapig akarom csinálni csak az erdekelne h kb...
16 éves vagyok, 170 cm és 58 kiló. elegem van a combomból, nekem jobban tetszenek az olyan lányok akiken semmi plusz kiló nincs... és én is szeretnék úgy kinézni. Viszont szeretek enni. Ha minden nap fél órát futok és mellé csinálok gyakorlatokat a combomra akkor...
A napi edzésem ebből áll: 30 percet futok (kb 4 km), 3x40 felülés, 50 guggolás és minimális súlyzózás. Minden héten emelem az edzést egy picivel. Ez jó?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!