156 cm, és 64 kg vagyok. Szerintem ez sok a magassághoz. Bár senki nem néz 64 kg-nak. Általában olyan 56-57-nek de akkor is szeretnék lefogyni 10 kg-ot nyár elejéig. SZerintetek ez összejöhet? Elegem van hogy össze ér a combom és hogy hurkás a hasam. Sportolok is, néha eljárok futni és kézilabdázok, de ezek ellenére sem tudok lefogyni. A hízásra pedig hajlamos vagyok sajnos. Nem tudom mit tegyek. Kérlek, segítsetek. Írjatok tippeket hogy mit egyek, hogyan...és hogy mennyit sportoljak és mit. A válaszokat előre is köszönöm.
A sportolás ott kezdődik, hogy heti 4-5 alkalommal edzel. Fogyáshoz futás, ugrókötelezés, saját testsúlyos gyakorlatok ajánlottak. Próbálj otthon, a szobádban mozogni, akkor nem lesz kifogás, hogy jaj nincs időm elmenni futni/edzőterembe. a youtubon találsz egy csomó videot, h milyen gyakorlatokat végezz. én télen kezdtem edzeni, jobb híján a szobámban, és meglepődtem, h mennyi tökjó gyakorlat van, amit szinte egy helyben lehet csinálni, mégis megizzaszt. én 12 kgt fogytam fél év alatt. szerintem ennyi idősen nem kéne ennyit fogynod amúgy. sportolj heti 4-5ször, és meglátod, hogy elkezdesz fogyni. mellette meg egy idő után azt eszel amit akarsz.
2015. nov. 21. 20:42
2/8 A kérdező kommentje:
Sportsuliba járok, tehát minden nap sportolok és mégsem fogyok.:(
2015. nov. 21. 20:47
3/8 anonim válasza:
Ami sokat segít:fehér liszt és cukor minimalizása/elhagyása...Ez egészséges is és ha kibírod meg lesz az eredménye,pláne ha sportolsz is! ;)
2015. nov. 21. 20:53
4/8 anonim válasza:
70%ban a táplálkozás számít! Hiába sportolsz minden nap, ha nem figyelsz arra, hogy mit eszel! Persze nem kell ész nélkül fogyózni, inkább próbáld ésszel összeállítani az étrended (a neten is találsz mintaétrendeket).
Általános irányelv, hogy kerüld az egyszerű szénhidrátokat, fogyassz sok fehérjét, és inkább egyél többször keveset, mint egyszerre sokat.
2015. nov. 21. 22:01
5/8 anonim válasza:
"70%ban a táplálkozás számít! Hiába sportolsz minden nap, ha nem figyelsz arra, hogy mit eszel!"
Már akinél, nálam 80% a mozgás, ha tornázom, akkor naponta sütizhetek, mindenfélét ehetek, amit megkívánok, mégis formás és vékony maradok. Ha csak kajára figyelnék, akkor jóval testesebb lennék, senki nem tartana vékonynak.
Szóval ez nagyon genetika.
2015. nov. 22. 08:43
6/8 anonim válasza:
Gyorsan ne akarj fogyni, mert az sosem egészséges!
Inkább ne foglalkozz a súlyoddal, mert teljesen jó az!
14 evesen ne kezdj el tápanyagokat elvonni magadtól, mert nyomorék leszel felnőtt korodra.
2015. nov. 23. 15:33
7/8 anonim válasza:
Én 15 vagyok és lány én olyan 60 kg voltam a 13 napos diétával leadtam 6kgot de egyáltalán nem látszik rajtam. Teljesen egészségesen eszek a fehérje és a szénhidrát bevitelem nagyjából jo teniszezek es elkezdtem az otthon tornazast. Teljesen testtől fugg hogy hogyan nézel ki, lehetsz 60 kilósan vékony de izmosabb es lehetsz negyven kilósan plottyedt izomnelkuli. Rajtam sem látszik meg egyáltalán a fogyás mar ha fogyok.... Írj privátbankár ha akarsz beszelgetni
2015. nov. 23. 20:34
8/8 anonim válasza:
5-ös nem mindig. Van egy osztálytársam fiú kb 40kiló és 170cm magas, és minden szünetben eszik, édeséget zabál, és csak üdítőt iszik, egész nap kockul nem mozog, és nem hízik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!