Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el?

Hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy fogyókúrázni szeretnék és ebben szeretnékk egy kis segítséget kéérni, hogy hogyan csináljam.165/ 85 Minimum 10 kilót szeretnék leadni. Csak nem tudom, hogy hogyan csináljam. Hány órakor kell mozogni? Délelőtt lenne jó. És mit mozogjak, hogy tényleg fogyjak is? Meg az a baj, hogy nálunk este 8 óra körül van vacsora, mivel a szüleim 6 után érnek haza a munkából, viszont én nem főzhetek. Akkor ne vacsorázzak? De én éjfél körül szoktam lefeküdni aludni és addig nem igazán bírom ki, hogy ne egyek. Szóval ilyenkor mi a teendő? És lenne még pár kérdésem: Ha nem este mozgok, hanem délelőtt, akkor akkoris fogyok? Felüléstől lehet fogyni vagy csak erősödni? Hány percet fussak naponta? Hányszor mozogjak egy héten? Az elég ha futok és a, , Napi edzsések ingyen" alkalmazást használom? Mennyit sétáljak? Mit igyak? Mit tegyek, hogy a bőröm ne ereszkedjen meg és ne legyek ilyen barázdás, csíkos? És hogyan oldjam meg ugye a vacsorát? Elnézést a sok kérdésért de nem tudom ezeket és ezért szeretnéékk segítséget kéérni. Nagyon hálás lennék ha valaki megmondanáá nekem ezeket Kosszy előre is a válaszokat! 16/l
2016. jún. 21. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezeket el kéne olvasnod :

[link]

[link]

2016. jún. 21. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:

"Hány órakor kell mozogni?"

Amikor ráérsz.

"És mit mozogjak, hogy tényleg fogyjak is?"

Egész testet átmozgató, hosszabb idejű mozgás, plusz erősítés, hogy formád is legyen.

"Meg az a baj, hogy nálunk este 8 óra körül van vacsora, mivel a szüleim 6 után érnek haza a munkából, viszont én nem főzhetek. Akkor ne vacsorázzak?"

Hülyeség kihagyni, ahogy a hat után nem evés is baromság. Mivel éjfélkor fekszel, tízkor is ehetsz még. Egyébként kialszod magad?

"Ha nem este mozgok, hanem délelőtt, akkor akkoris fogyok?"

Hülye kérdés, ez nem időpont függő. Este könnyebb izmot építeni, mivel már beindult rendesen a szervezet, de fogyni nem fogsz jobban, ha akkor edzel.

"Felüléstől lehet fogyni vagy csak erősödni?"

Inkább normál hasprés, az nem vágja tönkre a gerincet. Egyébként meg erősítő gyakorlat.

"Hány percet fussak naponta?"

Mennyit bírsz? Milyen a tempó? stb.

"Hányszor mozogjak egy héten?"

kb. 5-ször.

"Az elég ha futok és a, , Napi edzsések ingyen" alkalmazást használom?"

Ha csak fogyni akarsz, de alakot formálni nem...

"Mennyit sétáljak?"

Amennyit akarsz.

"Mit igyak?"

Vizet.

"Mit tegyek, hogy a bőröm ne ereszkedjen meg és ne legyek ilyen barázdás, csíkos?"

Ne hízz, ne változtass drasztikusan, ill. genetikailag ne legyél rá hajlamos.

2016. jún. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!