Fogyás 2 hónap alatt?
14 éves leszek. Van rajtam súlyfelesleg,nem annyira sok,de van.Körülbelül 5kg. 2 hónap alatt lehetséges leadnom a súlyfeleslegem? Mit tanácsoltok?
Én így képzeltem el.
Napi 2-3L víz bevitel.
Napi 5x-i étkezés. 1500 kcal napi bevitel. 2 hetente 50 kcal-lal csökkenteném. Maximum 1350 kcal-ig csökkentenèm. Figyelembe véve a fejlődő szervezetem.
Egészsèges táplálkozás,minden nap futás,kardio edzés.
Köszönöm.
165cm.,55 kg környékén.Lány.
Így adatok alapján,lehet nem nagyon észlelhető a súlyfeleslegem. Pedig van rajtam.
Természetesen így sem tudhatom, mennyi a kalóriaigényed, de a számok alapján egész jónak tűnik a terved. Viszont nem mindegy, mi teszi ki ezt az 1500 kcalt. Oké, ezt te is tudod, remélhetőleg a szerinted egészséges valóban az. Nem sokan igazodnak ki ebben, nem egyszerű.
De eddig semmi rosszat nem írtál, ami gyk-s kérdéseknél nem gyakori. Ez biztató.
Köszönöm szépen mindenkinek!! :)
Tudom,hogy a tükröt kell nézni. Izomzat is van rajtam,főképp a lábamon és a karomon,a hasamon is van,csak a zsír réteg eltakarja.
Még 1x köszönöm mindenkinek.☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!