Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás 2 hónap alatt?

Fogyás 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés

14 éves leszek. Van rajtam súlyfelesleg,nem annyira sok,de van.Körülbelül 5kg. 2 hónap alatt lehetséges leadnom a súlyfeleslegem? Mit tanácsoltok?

Én így képzeltem el.

Napi 2-3L víz bevitel.

Napi 5x-i étkezés. 1500 kcal napi bevitel. 2 hetente 50 kcal-lal csökkenteném. Maximum 1350 kcal-ig csökkentenèm. Figyelembe véve a fejlődő szervezetem.

Egészsèges táplálkozás,minden nap futás,kardio edzés.

2016. jún. 24. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ebből az 1500 kcalból ha egy 100gnyi fehérjét beviszel, a szénhidrát meg a zsír pedig egészséges forrásokból jön, akkor jó lesz, de senki meg nem mondja neked hogy pl 1500 kcal nem kevés/sok-e tekintve, hogy nem tudjuk fiu/lány x cm x kg vagy jelenleg.
2016. jún. 24. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez jól hangzik, de egyetértek az előttem szólóval, kevés az infó.
2016. jún. 24. 19:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

165cm.,55 kg környékén.Lány.

Így adatok alapján,lehet nem nagyon észlelhető a súlyfeleslegem. Pedig van rajtam.

2016. jún. 24. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Természetesen így sem tudhatom, mennyi a kalóriaigényed, de a számok alapján egész jónak tűnik a terved. Viszont nem mindegy, mi teszi ki ezt az 1500 kcalt. Oké, ezt te is tudod, remélhetőleg a szerinted egészséges valóban az. Nem sokan igazodnak ki ebben, nem egyszerű.

De eddig semmi rosszat nem írtál, ami gyk-s kérdéseknél nem gyakori. Ez biztató.

2016. jún. 24. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Rég láttam ennyire korrekt tervet itt. Kivitelezhető. De ne feledd hogy a fogyás nem fontos csak a tükör. Az izom nehezebb mint a zsír így ha ugyanannyi kiló vagy attól még lehetsz szebb a végén. Ne felejtsd el az aerob mozgás mellé az izomerősítést. És akkor szép a vége.
2016. jún. 25. 07:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!! :)

Tudom,hogy a tükröt kell nézni. Izomzat is van rajtam,főképp a lábamon és a karomon,a hasamon is van,csak a zsír réteg eltakarja.

Még 1x köszönöm mindenkinek.☺

2016. jún. 25. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!