Mit csinaljak h eltunjon a kulso combom? Rettento zavaro es semmi nem hat. Fogyokuraztam akkor lefogytam 8 kilot azzal se tunt el. Valami otlet?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 12:05
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy, milyen nemű,hány kiló, sportolsz valamit? Esetleg küldj képet
Vagy rakd át jóslás kategóriába
2/6 anonim válasza:
Sportolj. Menj futni, úszni, biciklizni, a lényeg, hogy erősítsd a lábad, hogy ne legyen zsíros, plöttyedt.
3/6 A kérdező kommentje:
15 eves vagyok, lany, 60 kg es 171 cm.
2016. jún. 30. 13:14
4/6 anonim válasza:
A külső combod nem fog "eltűnni". Mert akkor eldőlnél.
Ha formásodni akarsz, ússz, fuss, biciklizz, vagy csinálj súlyzós guggolásokat, kitöréseket.
Meg persze az is lehet, hogy tiniként egész egyszerűen rossz az énképed és azt hiszed, hogy valami baj van a comboddal, miközben semmi gond vele...
5/6 anonim válasza:
A külső combod max. súlyos balesetben vagy műtéti úton tűnhet el.
Hogy mitől lesz formásabb, azt már leírták.
A magasság-súly arány teljesen normális, vékony alakot sejtet.
6/6 anonim válasza:
Fogadok, csak nem tudod elfogadni a homokóra alkatodat, mert a modellekre akarsz hasonlítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!