Valakinek van valamilyen tapasztalata a különleges limonádés fogyásról? Mi a véleményetek róla?

válasza:

válasza:

válasza:Így már minden világos, kioldódik belőle a zsírégető szer. Aham...
Én azt nem értem, hogy miért nem issza az összes dagadt ember ezt a "csodaitalt"? Biztos fogyatékosok...
Ha a kutyasz@rról azt tartanák, hogy ha bekened magad vele, akkor lefogysz,azt is megtennéd?

válasza:

válasza:Igyad nyugodtan, bajod nem lesz tole, sot tenyleg finom. Meg a vizfogyasztas onmagaban is pozitiv.
De... ha a zsiregeto anyag pl. Az uborkaban van, akkor miert kell kioladni belole? En egy kisebb orszag eves uborkatermeleset elfogyasztom egy honap alatt, megsem ettol fogyok ( ha fogyok), hanem a sporttol es a kiszamolt etrendtol. Illetven, hogy letezne ilyen zsiergeto anyag, akkor miert nem gyartjak pl. Kapszula formajaban, amit bevesznek a tulsulyosak es hopp, masnapra vekonyak lesznek? En a csodadietakra mindig csak annyit mondok, a sok hulye meg dietazik...
A tested egy bonyolult gepezet, a fogyas alapvetoen egyszeru kepletu, de megis rengeteg faktor befolyasolja. Nincsenek csodaszerek, a nehezebb utat nem lehet kikerulni.

válasza:Próbáld ki a kutyasz@rt is fogyaték! Megduplázhatod a "hatást".
Az észről inkább ne beszéljünk! Láthatóan te a sor végén kullogtál,mikor osztották.
Kapcsolódó kérdések:
Használ? Megkérek mindenkit, hogy tényleg csak akkor írjatok, ha van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban. Ha csak azt írnátok, hogy sportoljak többet, meg ilyesmi, akkor inkább ne írjatok. Köszi
Érdekelne, hogy tényleg olyan hatékony-e mint a reklámok mondják, sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy csak úgy kidobjak 15 ezer forintot egy doboz szerre, ezért összegyűjtöm a rávalót, ha megerősítetek benne, hogy lehet vele eredményeket elérni. Köszönöm szépen a válaszokat!
A ws teleshop oldalán láttam és jónek tűnik, de azért kíváncsi lennék tapasztalatokra is.
Hogyan kell használni? Mikor és mennyit?
konkrétan a Simple Words tananyag is érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata róla, de álltalánosságban is érdekelne, hogy tényleg létezik-e olyan módszer, amivel sokkal könnyebben lehet nyelvet tanulni, vagy átverés az egész?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!