Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valakinek van valamilyen...

Valakinek van valamilyen tapasztalata a különleges limonádés fogyásról? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Olvastam egy receptet amibe kell víz citrom mentalevél gyömbér és uborka. Érdekelne hogy kinek milyen tapasztalatai voltak ezzel a módszerrel? kérem csak olyan válaszoljon aki próbálta vagy valamelyik ismerőse próbálta. Köszönöm.

2016. szept. 27. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon hatékony. Az úgy működik, hogy megissza az ember a limonádét,melynek hatására a háj gázzá válik, amit végül kifingik.
2016. szept. 27. 17:53
 2/11 anonim válasza:
Anyum próbálta, gyakorlatilag egy virgin mojito enyhe uborkaízzel. Kánikulában isteni jéggel inni, de zsírégető vagy fogyasztó hatásról nem tudok beszámolni. :(
2016. szept. 27. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyaron allandoan limonadet iszunk, iden csinaltam uborkasat is, nagyon finom. De egy dekat se fogsz töle fogyni. Miert fogyasztana le egy limonade? Fogyni a kaloriadeficittöl fogsz es semmi mas csodabogyotol vagy hasonlotot. Rendes etkezes es mozgas,ennyi a titok
2016. szept. 27. 19:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat interneten is sokan dícsérték . Hát mert ez nem egyszerű limonádé amikor egy estét állni hagyom az összetevőkből kioldódik a zsírégető szer. Kipróbálom veszíteni nem veszítek semmit és hálistennek több embernek bevállt mint akinek nem :)
2016. szept. 28. 07:22
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Így már minden világos, kioldódik belőle a zsírégető szer. Aham...

Én azt nem értem, hogy miért nem issza az összes dagadt ember ezt a "csodaitalt"? Biztos fogyatékosok...

Ha a kutyasz@rról azt tartanák, hogy ha bekened magad vele, akkor lefogysz,azt is megtennéd?

2016. szept. 28. 07:48
 6/11 anonim ***** válasza:
A reklámoldalak valójában nem is létező hozzászólóinak természetesen bevált; a valódiaknak pedig nem.
2016. szept. 28. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Igyad nyugodtan, bajod nem lesz tole, sot tenyleg finom. Meg a vizfogyasztas onmagaban is pozitiv.

De... ha a zsiregeto anyag pl. Az uborkaban van, akkor miert kell kioladni belole? En egy kisebb orszag eves uborkatermeleset elfogyasztom egy honap alatt, megsem ettol fogyok ( ha fogyok), hanem a sporttol es a kiszamolt etrendtol. Illetven, hogy letezne ilyen zsiergeto anyag, akkor miert nem gyartjak pl. Kapszula formajaban, amit bevesznek a tulsulyosak es hopp, masnapra vekonyak lesznek? En a csodadietakra mindig csak annyit mondok, a sok hulye meg dietazik...

A tested egy bonyolult gepezet, a fogyas alapvetoen egyszeru kepletu, de megis rengeteg faktor befolyasolja. Nincsenek csodaszerek, a nehezebb utat nem lehet kikerulni.

2016. szept. 28. 19:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves kutyasza*os kommentelő.. azért a két dolog között szerintem nagy különbség van.. de ha ennyi eszed van hogy egy kérdéshez ilyet írj csak gratulálni tudok. Feltettem egy kérdést te pedig íy válaszolsz..megmutattad mennyit érsz :D grat. Ja és egyébként eddig úgy néz ki hogy hat ;)
2016. okt. 24. 12:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a kutyasz@rt is fogyaték! Megduplázhatod a "hatást".

Az észről inkább ne beszéljünk! Láthatóan te a sor végén kullogtál,mikor osztották.

2016. okt. 24. 13:08
 10/11 A kérdező kommentje:
XDDDDD úristen... csak röhögni tudok rajtad XD na hagyjuk ... :D
2016. okt. 24. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A ForeverSlim otthoni fogyasztó géppel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Használ? Megkérek mindenkit, hogy tényleg csak akkor írjatok, ha van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban. Ha csak azt írnátok, hogy sportoljak többet, meg ilyesmi, akkor inkább ne írjatok. Köszi

Van bárkinek tényleges tapasztalata az XLS-Medical nevű csodaszerrel kapcsolatban?

Érdekelne, hogy tényleg olyan hatékony-e mint a reklámok mondják, sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy csak úgy kidobjak 15 ezer forintot egy doboz szerre, ezért összegyűjtöm a rávalót, ha megerősítetek benne, hogy lehet vele eredményeket elérni. Köszönöm szépen a válaszokat!

Core max edzőgépről valakinek van tapasztalata?

A ws teleshop oldalán láttam és jónek tűnik, de azért kíváncsi lennék tapasztalatokra is.

Van valakinek tapasztalata az agar-agar fogyókúráról?

Hogyan kell használni? Mikor és mennyit?

Szerintetek érdemes megvenni különleges nyelvoktatási anyagokat, mint pl. a Simple Words? Kinek mi a tapasztalata róla?

konkrétan a Simple Words tananyag is érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata róla, de álltalánosságban is érdekelne, hogy tényleg létezik-e olyan módszer, amivel sokkal könnyebben lehet nyelvet tanulni, vagy átverés az egész?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!