Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerülhet lefogyni?

Így sikerülhet lefogyni?

Figyelt kérdés

158cm vagyok és kb.70kg

Fogyni szeretnék legalább 15kg-ot

Így sikerülni fog?

Reggeli előtt sétálok kb. 1 órát és általában ezeket szoktam enni:

Reggeli: alpro joghurt,zabkorpa

Ebéd: párolt zöldségek (cukkini,brokkoli, répa stb.) tofu, illetve zöldségleves

Vacsora: szintén párolt zöldségek, de ezekből nagyon sokat szoktam enni

És napközbe még az étkezések között sok almát(5-6db-ot) és más gyümölcsöket eszek ( áfonya,banán, narancs stb.)

Így sikerülhet lefogyni?

ápr. 18. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Fog sikerülni. Gyümölcsökből azért nem kell kilószámra, pláne nem banánból.
ápr. 18. 17:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegán vagy?
ápr. 18. 18:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet megmondani. Kalóriát kell számolni az adataid alapján.
ápr. 18. 18:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen, vegán vagyok:)
ápr. 18. 18:43
 5/14 anonim ***** válasza:

Eleinte igen. Aztán az éhezés miatt csökken az anyagcseréd és még ezzel az éhezéssel is csak súlyt fogsz tartani.

Arról nem is beszélve hogy dzt nem nevezném egészséges étkezesnek. Fehérjében szegény, és olyan alapvető élelmiszercsoportok hiányiznak mint az olajis magok és a hüvelyesek. Semmiképp sem javasolnám hogy ezt kövesd.

ápr. 18. 19:50
 6/14 A kérdező kommentje:

Tudom hogy kevés és hosszú távon egészségtelen, de pl. rizsből vagy magvakból nem tudnék mértéket tartani egy korábbi étkezési zavarom miatt (anorexia majd túlevés).

Azt meg tudnátok mondani, hogy nagyjából mennyit kellene ennem, hogy egészségesen fogyjak?

ápr. 18. 19:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Na jó, hogy legyen építés is bene:

Reggeli: 150 gr alpro joghurt, 10 gr zabkorpa, 20 gr olajos mag (mindig más) 100-150 gr tetszőleges gyümölcs

VAGY

150 gr növ joghurt, 30 gr granola és 100-150 gr gyümölcs.

A gyümölcs néha nyersen neha főzve néha lekvárként

VAGY

Tk/purpur kenyér tofurántottaval, zöldségekkel

Ebéd:

Lencsefőzelék

Tofu/karfiolsteak/

Sörélesztőpelyhes mac and cheese hüvelyestésztaból

Hamis babgulyás tk pitával

Lencsebolognai sok zellerrel és répával belefőzve, tk vagy zöldsegtésztával, sörélesztőpehellyel

Vagy a te vonaladon: tofu, párolt zöldség ÉS gabonaköret (rizs bulgur kuszkusz köles quinoa hajdina) váltogatva

Uzsonna: olajos mag, gyümölcs vagy bármi kisebb adag a fentiekbol

Vacsora: barmi a fsntiekből

A fent leirt mennyiseggel ehezni fogsz. Lehet nem erzed de a tested garantaltan fog. 1350-1400 kalorianal kevesebbet nem szabadna enned. (4 cm-rel vagyok alacsonyabb es 93rol fogytam 62re tehat pontosan tudom hogy az 1350 le tud vinni 62ig). Sajnos a fent leirt etrended borzalmasan egysiku, rengeteg vitamin, asvanyi anyag es antioxidans hianyzik es veszélyesen kevés benne midn a fehérje mind az egészséges zsír.

Szerintsm keress fel dietetikust aki segít megtanulni a helyes változatos vegán táplálkozásra. Sok sikert

ápr. 18. 19:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha kiiktatsz teljes ételcsoportokat a korábbi étkezési zavaros miatt akkor az az étkezesi zavar nem korábbi hanem aktív es számodra egeszségtelen a fogyással foglalkozni
ápr. 18. 20:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Gyümölcsökkel csínján kell bánni, sok bennük a fruktóz és glukóz, helyettük inkább egyél savanyított káposztát vagy főtt céklát. Naponta 6-8 km-t sétálj.
ápr. 18. 22:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
ápr. 19. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!