Mi a véleményetek az ARONEX tablettárol? Lehet tényleg tőle fogyni?

válasza:nincs semmiféle csodaszer, ami fogyasztana.
diéta
mozgás
akaraterő
rendszeresség
életmódváltás
Kapcsolódó kérdések:
Ha minden reggel tornázok 1 órát Dvd-re és semmi csoki, meg ilyenek,mennyi idő után tudok fogyni? Az igaz ha heti 1 kilót akarok fogyni akkor napi 1000 kalóriával kell kevesebbet enni? kb napi 1100 kalóriát kell ennem.67 kg vagyok és 164 cm, 26 éves lány
Mennyit lehet vele fogyni-karcsúsodni, és mennyi idő alatt?
167kg es 64kg vagyok, de erzem, hogy hetrol hetre hizok.Szoval azt mondtam valtoztatni fogok egy kicsit az etrendemen, hogy ha mar fogyni nem tudok, de legalabb a hizast megallitsam.Munkahelyem miatt nem tudok reggelizni, delben eszek egy kis kenyeret, csirkehusit,...
Reggeli: 1 pohár víz/ásványvíz citromlével, 1 alma, nagy bögre zöld tea, kávé minden nélkül Délelőtt: nem mindig, néha iszom 100%-os ananászlét, vagy 1 fél barackot eszem Ebéd: általában valamilyen főzelék, hozzá vagy tojás, vagy virsli vagy natúr husi - esetleg...
ja és még a káposztaleves kapszuláról is?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!