Hogyan tudnék csak hasról fogyni?

válasza:CSAK hasról sehogy. A felülés erre nem jó.
Kocogj, és akkor megy a zsír, de mindenhonnan.

válasza:

válasza:Van rá egy mód:zsírleszívás.
Egyébként jó dolog lenne, ha lehetne szabályozni, hogy honnan fogyjunk, hova hízzunk, de sajnos nem lehet.Nincs helyi zsírégetés, a felülésektől meg még csak fogyni sem lehet sehonnan, az csak a hasizmot erősíti.És ami a legrosszabb, hogy ahova legelőször hízunk, onnan fogyunk le a legvégén.
Megfelelő diétával+heti 3-4(lehet több is) 50-60 perces aerob vagy kardió edzéssel biztos, hogy laposabb lesz a hasad, de nyilván nem csak onnan fogsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Hánytatás meg nem evés nélkül persze. A lényeg, hogy alapvetően nem vagyok túlzottan hízásra hajlamos, de van pár kiló plusszom. Sok gyorskaja, meg sport abbahagyása következtében gondolom. Kb szeptember eleje óta próbálok fogyózni a magam kezdőcske módján: Heti...
Amint látjátok nem vagyok se elhízva,sőt,kimondottan vékony vagyok,de a csípőmből szeretnék fogyni.Az nem csak csont,még a nadrág is kidobja,ezt kb HOGYAN és mennyi idő alatt tudom leadni,hogy arányos legyek az alakommal? Bocsi,a kép elég pici lett!23 L
159 vagyok, és 55 kg. Vékonyak a lábaim, nincs nagy fenekem,a kezem se vastag, csak a derekamon és a hasamon van néhány kg felesleg.
12éves,lány,166cm,70kg?? Normális?? Hogy fogyhatok??
Kérlek, csak olyat ajánlj, ami neked már bevált! Én többek közt Rubint Réka és Béres Alexandra videóira szoktam tornázni, de amiket én csinálok, az többnyire edzős, nem fogyasztós. Most első sorban olyat keresek, amitől fogyni is lehet.
164cm,88kg vagyok. Van esélyem arra,hogy valaha vékony legyek? Már nagyon sok mindent kipróbáltam,de semmi. Most a futást akarom kipróbálni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!