A gyümölcsfőzelék hízlal a fogyókúra idején, vagy ehetem egész nap?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 09:36
1/6 anonim válasza:
mire gondolsz
meggyfőzelék
őszibarackfőzelék
dinnyefőzelék ?
2/6 bix válasza:
gyümölcsöt lehet enni de ésszel. a főzelék meg gondolom tartalmaz némi cukrot is. egész nap tuti nem kéne enni, de alkalmanként beleférhet. ha van mozgás persze
3/6 anonim válasza:
Nincs hízlaló kaja... csak hízlaló mennyiség.
4/6 anonim válasza:
hát tudod, én nem csinálnék gyümölcsből főzeléket...bár nálam mondjuk az tuti "fogyókúrás" menü lenne, mert max az éhhalál küszöbén lennék hajlandó megenni
amúgy tényleg nincs hizlaló étel, csak a mérték nem mindegy :D ...mozgás nélkül meg akkor sem fogsz lefogyni, ha koplalsz (max veszítesz a testtömegedből, az izom nélküli, zsíros plöttyedt test meg randa, akármennyit mutat is a mérleg)
mindenesetre ne egész nap egyél, hanem 5* keveset (napi szükségletedet fel tudod osztani 5 részre reméljük ;))
5/6 anonim válasza:
Itt van ni: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20.. beszálhatsz te is bix :D
6/6 anonim válasza:
Fruit-tal értek egyet abban, hogy nincs hízlaló kaja, csak mennyiség : én ugyanis anorexiás voltam, és mindent ettem (sültkrumpli, vacsira sajtos roló vagy egyéb fehér pékáru, tavaszi tekercs, burrito, pizza lasagne stb.), csak nevetségesen keveset, és így is ledobtam 30 kg-t fél év alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!