Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi Update Master mixből...

Norbi Update Master mixből készült recepteket tudna írni nekem valaki?

Figyelt kérdés
6 hete update szerint élek, már fogytam is 4kg-ot, de a Master mix-nek eléggé jellegzetes az íze, és akármit sütök érzem rajta...Készítettem már palacsintát,nokedlit,sütiket és sós "finomságokat". Tudja valaki,hogy mivel lehetne "elnyomni" ezt a förtelmes ízt?? Vagy valami bevált receptet tudnátok írni?
2011. okt. 30. 11:39
 1/1 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. okt. 30. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Egy db töltött káposztában mennyi kcal van?

(sertés darált húsból készült)

Írtok nekem jól bevált magvas, teljes kiőrlésű lisztből és rozslisztből, és esetleg zabpehely hozzáadásával készült kenyér recepteket?

Olyan receptekre lennék kíváncsi ami kenyérsütőben készül, és kipróbált recept, illetve finom is :) Mert találtam sokat a neten is, és el is készítettem a nagyját pontosan a leírás alapján és sajnos nem sikerült egyik sem :( :( Vagy kemény lett, vagy folyós és...

Hol találok olyan recepteket, étrendjavaslatot, ami mellőzi a liszttel készült ételeket?

Ekcémám van és azt figyeltem meg, hogy amikor diétáztam (nem ettem kenyeret, péksütiket stb.) nagyon sokat enyhült, szinte tünetmentes voltam. Úgy olvastam, hogy elvileg a lisztre való érzékenységtől is kijöhet az ekcéma. Viszont a diétát is azért hagytam abba, mert ár...

Írnátok karfiolból készült recepteket?

-lerakott különlegeség -kirántott különlegeség stb.....régi és újabb recepteket egyaránt írhattok!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!