Van valakinek kedve együtt fogyózni? :-)
Sziasztok,én is szeretnék csatlakozni :))
Emőke
Sziasztok !
Csatlakoznék hozzátok ! :)
küldtem pm-et.
Szia Anikó!
Habár ezt nem beszéltük meg, szerintem december 31-ig lehet jelentkezni, január 1-től kezdjük a közös fogyózást.
A Facebook-on Noémi létrehozott egy zárt és rejtett csoportot. Úgy tudsz bekerülni, ha van Facebook profilod és küldesz itt egy privát üzenetet Noéminek a teljes neveddel. Ő a Facebook-on ismerősnek jelöl téged és miután az ismeretséget visszaigazoltad, betesz a csoportba.
Lehet, kicsit bonyolultan hangzik, de valójában egyszerű: első lépésként keresd meg, melyik hozzászólásnál szerepel a Noémi aláírás, privát üzenetben írd meg a teljes neved, ami a Facebook-on van.
Ha jól számoltam 13-an jelentkeztek, de a csoportban eddíg 9-en vagyunk.
Aki csatlakozni szeretne, ahogy a kérdező is írta írjon nekem privátot teljes nevével, vagy annak a nevével, aki által hozzá tud jutni a facebookhoz.
Utána bejelölöm, visszaigazol és már is a csoport tagja :)
Noémi
Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Bár én már 1 hónapja diétázok,eddig -7 kg , összesen 30-35 kilót szeretnék fogyni. Nevem Hunyadiné Pajlovics Edit, Szank.
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!