Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárig ezzel mennyit fogyhatok...

Nyárig ezzel mennyit fogyhatok? 165/72

Figyelt kérdés

Reggeli:gyümölcs,csirkemelles szendvics

Ebéd:Sült baromifihús,rizs

Vacsora:Salátatál


Ezek mellet még ennék almát,narancsot,zöldségeket,gyümölcsöket


És szerintetek kb. mennyit kéne fogynom?


2013. márc. 5. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Legalább 5x-i étkezés... Próbálj meg valamilyen főzeléket is beiktatni. A szendvicshez teljes kiőrlésű kenyeret vagy kornspitz kiflit használj. Hogy mennyit fogysz azt nem lehet tudni, ez mindenkinél más, az is hogy mikor indul be és hogy mennyire haladsz vele. A sportot ne felejtsd főként a cardio és aerob edzéseket... és kb. 10kg-t kellene leadnod...
2013. márc. 5. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
És ezzel szerinted leadhatok 10 kg-t nyárig?
2013. márc. 5. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Júniusig 9-12 kg-ot le adhatsz, ha megfelelő az étrended, ezt hangsúlyoznám, ugyanis tapasztalataim szerint nem minden embernek válik be ugyanaz a diéta. Nagyon sokat ismerek és közülük sokat próbáltam már (fehérje, paleo, atkins, szénhidrátszegény, kalóriaszámlálás, szálkásító, GI). Nálam csak a GI működök, pedig nem vagyok cukorbeteg.

Első körben megpróbálhatod ezt, amit magadnak állítottál össze, de ha nem válna be, akkor elkéne hagyni a rizst, helyette nyers vagy párolt zöldségeket enni. És a napi gyümölcsadagot 1 db-ra csökkenteni. A reggeli szendvicset pedig rozskenyérből készíteni.

2013. márc. 6. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

A 165 cm-hez az ideális súlyod 58 kg körül van. Azzal csupán, hogy másként étkezel nyárig nem fogsz lefogyni 10-12kg-ot, mellette kellene legalább heti 4-5 aerob eddzés.

Én is 165 cm vagyok, mostmár csak 70 kg, 6 már lement, január második fele óta.Kb heti 0,7- 1 kg megy le, de lehet kevesebb.A mult héten pl csak fél kg.

Itt leírogatom miket főzök, eszek: [link]

2013. márc. 6. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!