Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha eddig csak 600 kalóriát...

Ha eddig csak 600 kalóriát ettem, akkor hogy meglegyen a minimum 1200 ehetek még több szénhidrátot is akár?

Figyelt kérdés

a tegnapi napomban volt

100g Ch

33g fehérje

10g zsír

összesen 622 kalória.

nem tudok több fehérjét bevinni, azon is csodálkozok, hogy ilyen "sokat" meg tudtam enni egy nap :S

hogy eljussak legalább az 1200-hoz, hogy ne dögöljek meg, bevihetem a maradék kalóriát zsírból, vagy szénhidrátból?

mert másból nem tudnám :(

(a 100g ch, nekem több mint 2g/tskg adagom)

2013. márc. 28. 08:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem, a bab inkább szénhidrát forrás, ugyan van benne fehérje de nem jó minőségű.. persze, éhezés esetén legalább olyan jó mint a krumpli, de jobb lenne egy olyan világ ahol senki sem kényszerülne bab vagy krumplievésre.

Lehet ám salátán, káposztán és egyéb zöldségeken élni, viszonylag kevés hússal, ezzel még nem is lenne baj.

Szüleidet pedig ajánld be valakinek beszélgetésre.. ne egy dietetikusnak, mert az belemenne abba, hogy majd egyél jó kis teljes kiőrlésű lisztet és az jaj de jó lesz neked.

Egyébként mi ez a 60 kilóra visszahízás? Le vagy soványodva Egyed kérdezek: menzeszed megvan? Ha igen, akkor nincs semmi gond, mehet az egészséges táplálkozás (ha nincs hús, akkor sok leveles zöldség illetve ami olcsóbb zöldség) és felejtsék el szüleid a hizlalást.. nem házisertés vagy, hanem a lányuk. Valami egészséges vagy milyen életre készülsz..

2013. márc. 28. 10:41
 22/25 A kérdező kommentje:

Amióta 53 alá mentem, már nincs menszeszem sem. ezért is voltam dokinál.

ő azt hiszi h koplaltam, de sosem akartam lefogyni!

azt mondja h sok keményítőt egyek. hát azt zabálom egész nap!

apunak mondtam, hogy szeretném, ha vennének húst. azt válaszolta, azt egyem, amit főznek, ne válogassak. és hogy a tésztától is hízni fogok, nyugodjak meg. ja, hájba..

2013. márc. 28. 10:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kapsz erre is egy komoly választ.

A mensid elmaradása eleve származhat a túl kevés hájtól. Az egészséges emberi testnek van egy zsírtartaléka, a nőké még magasabb mint a férfiaké. Ezzel nincs értelme sz.arozni, nem tetszik vagy nem tetszik kérdése, el kell tudni fogadni (egészséges psziché).

Egészséges táplálkozással is visszaszednéd a szükséges zsírpárnákat, nem csak tésztával ahogyan szüleid gondolják..

DE a tészta például egészen megbetegítő hatású étel. Az a glutén és lektin mennyiség, ami a gabonákban van simán összefügghet problémákkal.. ezért kell tisztán enni, lehetőleg gabonamentesen, nem azért mert idővel elhízik az ember.. az csak egy apróság. Hanem mert teljesen tönkremegy a szervezetünk, szép lassan, hormonális szinten, sejtszinten gyulladásokkal..

Rólad jó lenne valami képet látni, mennyire lehetsz kinézetre vékony, hogy nincs mensid. Általában összefügg a kettő, a 600 kalóriás táplálkozással úgyszintén.

2013. márc. 28. 10:56
 24/25 dieta ***** válasza:
100%
A tészta egészségromboló hatását nézd meg az olaszokon ők elég sok tésztát esznek.És azon gondolkozz el miért is jó neked egy ilyen diéta? Egyébként nemárt ha tudod minden növény főleg szénhidrát.A gyümölcsökben cukor is van egyesekben nem is kevés.És miért gondolod ,hogy mi akik itt válaszolunk hitelesebbek vagyunk mint az orvos aki a változatos étrendet javasolta.
2013. ápr. 4. 15:16
 25/25 anonim ***** válasza:

1. Az olaszok mióta az egészséges ember mintái?

2. Még egy Diéta nevű válaszoló sem veszi egy kalap alá a keményítőt tartalmazó növényeket és az emészthetetlen rostokat tartalmazó rostokat, mert az utóbbiak a bélcsatornánkban élő baktériumok közreműködésével végül zsírsavakká alakulnak, tehát a zöldségek "szénhidrátot" tartalmaznak, de leginkább zsírokként tekinthetők, hiszen akként szívódnak fel.

Az orvosok meg nem éppen hatékonyak az egészség megőrzésében.. csak szét kell nézni az orvosokra bízott embereken. Most komolyan, az a cél ami most van? Gyógyszerfogyasztás és betegségek?

Érdekes módon, ha nem esznek gabonát, akkor hirtelen megoldódnak a hasfájós betegségek, a fosós betegségek, a szorulásos betegségek, a kiütések, immunrendszeri problémák (kiütések, autoimmun gyulladások, pajzsmirigy betegségek) hirtelen lefogy az eddig kövér ember, hirtelen csoda történik és elmúlik az igény a dietetikusra meg az orvosra. Ebből következik, hogy én értem azt is, mekkora nagy szükség van gabonákra, hiszen nélkülük például sokan unatkoznának, akik kifejezetten a beteg emberekből élnek.

2013. ápr. 4. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!