Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 évesen kevés a 42 kiló?...

13 évesen kevés a 42 kiló? (54kilóról sikerült 42kilóra lefogynom)

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha maximum 156 cm vagy, nem kevés.
2013. aug. 2. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
A súlyt nem korhoz szokás viszonyítani, hanem magassághoz.
2013. aug. 2. 23:29
 3/6 anonim válasza:
0%
dagadt vagy
2013. aug. 2. 23:52
 4/6 anonim válasza:
Hát, ha azt nézzük, hogy én 19 évesen vagyok 38 kiló... bár nem én vagyok a mérce. Egyébként a magasságtól függ. Nem mindegy, hogy 150 vagy 185 centihez társul az a 42 kiló. A másik meg a testzsírod.
2013. aug. 3. 00:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezért lesz ennyi degenerált kölyök, mert ebben a korban, amikor fejlődni kellene inkább stagnál, esküszöm, nincs még egy ilyen faj, mint az ember.
2013. aug. 3. 01:00
 6/6 A kérdező kommentje:
154cm vagyok:) köszönöm az értelmes válaszokat.
2013. aug. 4. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudnék fogyni?

Sziasztok, eléggé duci vagyok korosztálytársaimhoz képest és szeretnék fogyni. Most július vége van és szeretnék jövő februárra bombaformába lenni. Legalább 10-12 kilót szeretnék fogyni. Tudtok valami jó módszert, jó tippet amivel 6 hónap alatt le tudom adni a 10-12...

Hogy tudok 2 hónap alatt 10-13 kilót leadni?

Tudom, hogy ennyi idő alatt nem reális, DE NAGYON FONTOS lenne számomra. Most nem számít, hogy nem zsírból vesztem, hanem, hogy látványos legyen! (Már fogytam 22 kilót mielőtt valaki elkezdene szúrkálózni, hogy csak "most" fontos eddig miért nem diétázta :) )

157cm 45 kiló. Mennyit kéne még fogynom hogy tényleg vékony legyek? 15L

Nincs rajtam nagyon sok felesleg, de azért van, és.nagyon zavar. És a fenekem is nagyon nagy. Szóval mennyit kéne kb fogynom? Köszönöm

Ezzel az étrenddel augusztus végéig 5 kiló lemegy?

Nem indulok nagy súlyfeleslegről,a hasam zsíros egyedül és a derekam, onnan szeretnék kb 3 centit fogyni.Tudom,hogy helyi fogyás nincs. Előre leszögezem: nem az érdekel,hogy mennyire egészségtelen és az sem,hogy 1 dl tejet sem szabad inni (olvastam pár...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!