Meghalok édesség nélkül, valaki heelp?
1. akkor sírj.
2. egy kis cukros étcsoki 1 nap nem rontja el a fogyásodat
3. egy kis cukormentes édesített étcsoki nem rontja el a fogyásodat.
4.. gyümölcsök? gyümölcsös édességek? maradhat az étcsoki is, bár ajánlom a jó érett banánt leturmixolva, sima kakaóporral (jó sokkal) bekeverni. tök jó csokikrém, behűtve csokipuding.
Ez sem egy szénhidrátszegény cucc. De hozzáadott cukortól mentes, ha jó az étrended egyébként, most hogy mondja valaki hogy nem fér bele? Sehogy..
Szigorú étrendjük?
Mármint kenyérevéssel együtt szigorú? :))
köszönöm:)
úúú,a banánturmixos ötleted mehet edzés után? mert megyek kardiozni ma este.
Banán jó edzés után. Hát vagy elmegy, ilyenkor az edzés jó hatásai miatt tényleg nem gáz. Mondanák sokan, hogy de a fruktóz, azt nem használják fel az izmok, az a világ vége..
Edd edzés után, általában azért.. elvileg ugye valami fehérjét szoktunk ajánlani, lehetőleg natúr formában (hús) vagy porként. De a banános csokicsodaaaa is elmegy, esetleg ne minden nap ezt edd, és ne 1 kg banánból. :)
De vannak a 30 banana/day gyümölcsevők, lehet nem jön be mindenkinek, viszont valahogy el tudják érni hogy rohadt jól vannak sok banánnal, gyümölccsel. Nem mondom hogy ez jó ötlet, de akkor már egy kis banáncsoki belefér a normál étrendbe is, nem? :)
A kakaós banán valóban jó, nálunk főleg a párom kattant rá, bár egy kicsi mézet vagy valamit még elbír a cucc (ha nagyon érett a banán, nekem már elég, ez ízlés kérdése) :D
Nos, nekem is vannak édességre vágyó napjaim, bár amióta nem eszem glutént, ez szerencsére már nem mindennapos. Olyankor sütök répatortát csokiszósszal vagy valami effélét, nem értem, miért kéne visszafognom magam. Persze azért kis mennyiséget eszem :) A fogyásomat nem szokta befolyásolni, igaz, én sosem eszem keveset, akkor éhes maradnék.
Alapvetően viszont igyekszem kevés szénhidrátot fogyasztani. Nem igazán sikerül, de ha nem igyekeznék, 2-3-szor ennyi lenne és tuti nem fogynék semennyit. Amúgy a szénhidrátdús táplálkozás nálam édességvágyat okoz, jobb is kerülnöm. Attól még másnak lehet jó, persze.
Ha alapvetően jól táplálkozol, valószínűleg belefér néha egy kis édesség, de oly sokfélék vagyunk, lehet, hogy nem mindenkinek, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!