Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érettségizők, ti mit vittetek...

Érettségizők, ti mit vittetek enni?

Figyelt kérdés

Én nem mertem enni, de aztán ettem 1 db abonettet sonkával meg egy paprikával, de már 9 óra felé olyan éhes voltam, hogy alig bírtam koncentrálni. Csokit nem akarok, mert fogyókúrázom és akkor csak azon kattognék, hogy milyen sokat ettem, nem kellett volna stb. Ma nekem nincs matekom, de holnap töri érettségi, de muszáj lesz figyelnem, mert nem akarom elszúrni, mit vigyek enni?

UI: Ügyesek legyetek mára!

2014. máj. 6. 08:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát te beteg vagy, de tényleg... EGY NAP, DE MÉG EGY HÉT SE FOG MEGÁRTANI ha eddig tartottad az életmódod. Ha ennyire parázol vigyél zero colát, vagy hell zerot, meg gyümölcsöket de EGYÉL! Éhesen nem lehet koncentrálni, neked meg fontosabb a koplalás mint AZ EGÉSZ JÖVŐD? Döbbenet.
2014. máj. 6. 08:44
 2/13 anonim ***** válasza:

1 db abonett sonkával. És éhes lettél, de miért?

Hiszen kb. 10%-át megetted egy normális reggelinek, jéé :D

Miért nem eszel 5-10 tojást kókuszzsírral, azzal jól is laknál, ami táplálkozás témában egy releváns cél :)

2014. máj. 6. 09:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Ember, ha le akarsz érettségizni vigyél normális mennyiségű kaját, hogy tudjál gondolkodni.
2014. máj. 6. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát ez a száraz táplálkozás komolyan mondom kikészít már :D

Első jókat írt, de igazából nincsen különbség a diétás és a sima kóla között.. kóla az kóla, és már a 'simát' is édesítőszerezik. Sajnaa... Mondjuk én már leszoktam róla, csak nagyon ritkán iszok :)

"mit vigyek enni?"

RENDES ÉTELT. Elmondom mi jutott eszembe.

-barna kenyér (szerintem tovább laktat, mint a fehér, és 100x jobb az aboNettidnél.)

-sonka

-főtt tojás

-salátalevél

-ubi, paprika, retek, pari, amit szeretsz...

-és összeborítod.

Akár még meg is sütheted, én régebben vittem suliba így. Igaz nemvolt már forró, de azért finom. :)

2014. máj. 6. 10:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Reggel otthon egyél. Tudom, az ember ilyenkor ideges és nincs kedve enni, de kell. Én fehérjés zabkását reggeliztem anno, mert az sokáig eltelít.

Érettségi közben megettem pár szem olajos magvat+cukormentes energiaitalt fogyasztottam.

Egy szelet csoki nem rontja el a diétádat, úgyhogy ha azt érzed jónak, akkor edd azt vizsga közben. Ezen ne kattogj.

2014. máj. 6. 12:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Szelet csoki = cukor (+ kakaó ami valamennyire élénkítőszer)

Cukor megemeli a vércukorszintet, az hamar le is csökken. Ez rontja az agy teljesítményét elvileg.

2014. máj. 6. 14:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Most őszintén,itt vagy életed egyik legjelentősebb vizsgája közben és ilyen baromságokkal foglalkozol? Menj el futni este fél órát és edd meg azt a 3-4 kocka csokit ha az kell ahhoz hogy délelőtt jól fogjon az agyad.

Amúgy kávé,energiaital,étcsoki,aszalt szilva,dió és mandula,müzliszelet. Nekem ezek azok a kaják-innivalók amik energiát adnak és pörgetnek de nem fekszik meg a gyomromat,nem lassulok be az emésztéstől.

2014. máj. 6. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Aszalt gyümis étcsoki? :) Nekem elég belőle 1-2 kocka és el is telít.. utána már nem is nagyon kívánom az édességet... meg egészségesebb is, mint a tejcsokis milka :)
2014. máj. 6. 14:34
 9/13 anonim ***** válasza:
hát engem nem érdekelt a fogyókúra, bevittem egy 300 grammos milkát emelt érettségire. elég király lett, azóta egyetemre járok :D vizsgaidőszakban viszont olyanokat eszem,amiket rosszkislany sorolt, grillezve, sütve, párolva, meg jó sok húst :D ezek teljesen mobilak is lehetnek, ha beteszed egy kis dobozba.
2014. máj. 6. 16:09
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az a baj, hogy itthon csak olyan kifli van, ami fehér lisztes, de benne meg a tetején magvas-tök, len, szezámmag.

Van még itthon sonka, sajt, szalámi, uborka, paprika.

Ebből csinálhatok szendvicset? Vagy ne egyek semmit se, és amikor majd hazajöttem, akkor sütök húst pár szelet uborkával.

2014. máj. 6. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!