Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érettségizők, ti mit vittetek...

Érettségizők, ti mit vittetek enni?

Figyelt kérdés

Én nem mertem enni, de aztán ettem 1 db abonettet sonkával meg egy paprikával, de már 9 óra felé olyan éhes voltam, hogy alig bírtam koncentrálni. Csokit nem akarok, mert fogyókúrázom és akkor csak azon kattognék, hogy milyen sokat ettem, nem kellett volna stb. Ma nekem nincs matekom, de holnap töri érettségi, de muszáj lesz figyelnem, mert nem akarom elszúrni, mit vigyek enni?

UI: Ügyesek legyetek mára!

2014. máj. 6. 08:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De, egyél!!! Érettségizel, vagy nem akarod letenni a vizsgát?
2014. máj. 6. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért nem sütsz húst vizsga előtt, és viszed azt?

Egyébként ha eddig szénhidrátot ettél, akkor most ne kezdj el az érettségi alatt reggelit kihagyni.

Kihagyható a reggeli, megírható az érettségi így és jobb ez mintha kiflit (búza) ennél, de csak akkor ha ezt már megszokta a szervezeted. Most ne változtass ilyen reggeli elhagyás mértékűt, mert jobban meg fog viselni mint a búzaliszt.

2014. máj. 6. 23:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Úh, de felfújjátok ezt a dolgot :D Vigyél be egy minigrillt és ott süsd meg a húst..

Egyél és kész. Lesznek még nagyobb problémák is az életben, mint egy reggeli fontolgatása.

De tényleg. A vizsgán kéne már kattognod, nem a kaján :D

2014. máj. 6. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!