Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó lesz így az étrend?

Jó lesz így az étrend?

Figyelt kérdés

Reggelente nem vagyok éhes. Így délelőtt gyümölcsöt ennék kb 20 dekát. Ebédre hús és párolt zöldséget. Estére nyers vegyes salátákat tojással vagy hallal.

Ez így jó lesz?

-14 kg a célom.

2014. máj. 7. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Most kíváncsivá tettél morRis. Ha szerinted nem ajánlatos sok gyümölcsöt enni, akkor mégis mit javasolsz? Korábbi kommenteidből láttam, hogy nem igazán preferálod sem a gabonákat, sem a tejtermékeket, sem a hüvelyes zöldségeket. Mi marad?
2014. máj. 8. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:

A legtöbb zöldség nem hüvelyes.

Aki még ezek elfogyasztása után is úgy érzi tudna mit enni, azoknak szól: a vadászat/halászat sosem volt természettől elrugaszkodott ötlet.

2014. máj. 8. 12:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Aham, szóval rágcsáljak répát, miközben nyulakat üldözök? Nem rossz, de vega vagyok, és így magában a zöldség sajnos elég kevés. :)

Ja, amúgy paleósok szeretik azzal bizonyítani az igazukat, hogy az ősi civilizációk, és a ma élő természeti népek elsősorban húst, halat, tojást és friss zöldségeket esznek.

Ez egyszerűen nem igaz. A világ legegészségesebb, legtovább élő természeti népei (hunzák, abházok, okinawaiak) vegetáriánusok, a fehérjék étkezésüknek max. 1-10%-át teszik ki, ez is javarészt növényi forrásból: magokból, gabonából, hüvelyesekből. Emellett a zsír kb. 15-20%, a szénhidrát 65-75%. Ez kalkuláld bele a dolgokba.

Csak neked MorRis, hadd legyek már kicsit okosabb valamiben!

2014. máj. 8. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!