Ha ma elkezdenék fogyókúrázni,2 hónap alatt hány kilót tudnék leadni? 12/L
Semmiképp se diétázz! Felnőttkorban sem a legjobb a szervezetnek, de ilyen fiatalon meg pláne.
Válts életmódod, étkezz egészségesebben. Ha ezt nem tudod, hogy hogy kell, szólj és szívesen megírom neked :)
És sportolj sokat. Egészséges ütemben ennyi idő alatt max. 4 kg-t lehet leadni.
Drága édes tudatlan első
diéta=tudatos étkezés, bizonyos ételek mellőzésével
puszi:)
"Semmiképp se diétázz! Felnőttkorban sem a legjobb a szervezetnek, de ilyen fiatalon meg pláne. "
Ja, és ha nem tanácsolod, hogy diétázzon, hanem azt szeretnéd, hogy folytassa azt az életmódot amitől elhízott és amibe bele fog dögleni 40 évesen, és amitől kiközösítik a középiskolában mert minden lány szép ő meg maradhat dagadt, mert hát diétázni nem szabad.
Jéézusom..
Kedves 3.!
Most komolyan idézzem saját magamat?
"Válts életmódod, étkezz egészségesebben."
Érdemes lett volna a többi mondatot is elolvasnod, nem csak az elsőt.
1. voltam
Nem tudom, nálunk az egész iskolában 3 dagadt lány van összesen. Akik egy kicsit is husik, azok "elvesznek", és senki nem figyel fel rájuk.
Sajnálom, de ez a szomorú igazság. Én is a középiskola miatt fogytam pár kilót még hetedik előtti nyáron.
A dolog nagyon egyszerű, egyébként:)
Reggeli: vízzel főzött zabkása fahéjjal és nyers almadarabokkal, banán, rántotta, korpovit keksz, narancslé
tízórai: gyümölcs, nyers zöldség
ebéd: gomba(!!), bármilyen tejmentes főzelék, tészta nélküli leves, párolt zöldségek, gyümölcssaláta, hal, rizs, kevés krumpli
uzsonna: lehet egy kevés adag ebéd, gyümölcs, zöldség
vacsora: lefekvés előtt 2,5 órával: gyümölcs, zöldség, és bármi, ami nem nehéz, és nem terheli le a gyomrod.
mozogni meg amit szeretnél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!