Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ma elkezdenék fogyókúrázni,...

Ha ma elkezdenék fogyókúrázni,2 hónap alatt hány kilót tudnék leadni? 12/L

Figyelt kérdés
Szeretnék leadni nyár közepére egy 5-7 kilót. Lehetséges ez? Ha igen,milyen diétával? Előre is köszönöm!

2014. máj. 8. 14:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%

Semmiképp se diétázz! Felnőttkorban sem a legjobb a szervezetnek, de ilyen fiatalon meg pláne.

Válts életmódod, étkezz egészségesebben. Ha ezt nem tudod, hogy hogy kell, szólj és szívesen megírom neked :)

És sportolj sokat. Egészséges ütemben ennyi idő alatt max. 4 kg-t lehet leadni.

2014. máj. 8. 15:25
 2/13 anonim ***** válasza:
43%

Drága édes tudatlan első

diéta=tudatos étkezés, bizonyos ételek mellőzésével

puszi:)

2014. máj. 8. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
42%

"Semmiképp se diétázz! Felnőttkorban sem a legjobb a szervezetnek, de ilyen fiatalon meg pláne. "

Ja, és ha nem tanácsolod, hogy diétázzon, hanem azt szeretnéd, hogy folytassa azt az életmódot amitől elhízott és amibe bele fog dögleni 40 évesen, és amitől kiközösítik a középiskolában mert minden lány szép ő meg maradhat dagadt, mert hát diétázni nem szabad.

Jéézusom..

2014. máj. 8. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:
4-5 kg simán mehet :)
2014. máj. 8. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tudatlan, de sajnos a köztudatban a diéta szó szinte egyet jelent a koplalással. De mindemellett igazad van, csak esetleg a tudásodat arra is használhatnád, hogy segíts a kislánynak, nehogy belőle is állandóan jojozó, koplaló nő váljon.
2014. máj. 8. 15:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Kedves 3.!

Most komolyan idézzem saját magamat?

"Válts életmódod, étkezz egészségesebben."

Érdemes lett volna a többi mondatot is elolvasnod, nem csak az elsőt.

1. voltam

2014. máj. 8. 15:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Valaki segíthetne...ne vitatkozzatok! :/
2014. máj. 8. 15:55
 8/13 Andizsuzsi ***** válasza:
Megnézném én azt a középiskolát, ahol minden lány szép, csak egynek van 5-7 kg feleslege (aki mellesleg ettől még bőven lehet szép).
2014. máj. 8. 15:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen,nagy szerepet játszik a középiskola is,mert ősztől már gimibe járok majd...!
2014. máj. 8. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nálunk az egész iskolában 3 dagadt lány van összesen. Akik egy kicsit is husik, azok "elvesznek", és senki nem figyel fel rájuk.

Sajnálom, de ez a szomorú igazság. Én is a középiskola miatt fogytam pár kilót még hetedik előtti nyáron.

A dolog nagyon egyszerű, egyébként:)

Reggeli: vízzel főzött zabkása fahéjjal és nyers almadarabokkal, banán, rántotta, korpovit keksz, narancslé

tízórai: gyümölcs, nyers zöldség

ebéd: gomba(!!), bármilyen tejmentes főzelék, tészta nélküli leves, párolt zöldségek, gyümölcssaláta, hal, rizs, kevés krumpli

uzsonna: lehet egy kevés adag ebéd, gyümölcs, zöldség

vacsora: lefekvés előtt 2,5 órával: gyümölcs, zöldség, és bármi, ami nem nehéz, és nem terheli le a gyomrod.

mozogni meg amit szeretnél:)

2014. máj. 8. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!