Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak az én ismerőseim cseszege...

Csak az én ismerőseim cseszegetnek azért, mert fogytam?

Figyelt kérdés

100 kiló voltam, most 70 kiló vagyok és 162 cm.

Én annyira nem látom a változást, inkább csak ruhákban, de a környezetem nagyon. Fogyókúra miatt fogytam le 20 kilót, de az utolsó tízet azt betegség miatt. Vannak, akik megdicsérnek, hogy csinos vagyok, de az emberek többsége rohadtul nem ezt teszi..

Vagy azt mondogatják, hogy most már ne tovább (?? még mindig van rajtam bőven felesleg), vagy egyfolytában figyelik, hogy eszek-e, és ha kihagyok valami miatt egy étkezést, akkor egymással beszélik meg, hogy 'mondom, hogy nem eszik'. Kajával kínálgatnak non-stop, és ha én ezt elutasítom (sokszor szívesen elfogadnám megenném amúgy a kaját, csak nem szeretem ha valamit már kb. a pofámba nyomnak), akkor meg kiakadnak, hogy 'én ma már nem eszem', meg ilyenek. Olyan is volt, hogy kidobtam valami romlott kaját, amit magamnál felejtettem, erre elkezdték mondogatni, hogy én 'beteg vagyok'.

Iszonyat szarul esik, mert amúgy is néha rohadtul küzdenem kell azért, hogy normálisan egyek, mert sokszor nincs is étvágyam, és ezzel baromira nem segít senki...

Van még valaki így?

2014. máj. 9. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Meríts erőt az irigykedőkből! Nyugodtan kontrázz rá ezekre,szólj vissza ,poénosan,hidd el egy idő után abbahagyják. Azért csinálják,mert látják,hogy magadra veszed.

Egyértelműen irigység a pszichológiai háttere ennek a viselkedésnek,azért akarnak etetni,meg nem hiszik el,hogy valaki le tud fogyni ,nehogy szebb/vékonyabb/magabiztosabb legyél náluk.

2014. máj. 9. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én is sok ilyen bunkót ismerek. Persze ha valaki elhízik, egy szót nem szólnak, mert nem illik, meg megbánthatják, viszont nem veszik észre, hogy egy vékony emebr számára pont ugyanúgy fájhat.
2014. máj. 9. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem túl értelmes emberekkel vagy körülvéve. Világosítsd fel őket, hogy a túlsúly mennyi betegség okozója.

Biztos vagyok benne, hogy nem olyan környezetben élsz, ahol sportos emberek vennének körül. Ők így nem beszélnének.

Én ellenkező helyzetben vagyok, sportosak a családtagjaim, és a megjelenésükre igényesek, alak, ruhák tekintetében, és ha hízok pár kilót, azonnal megjegyzéseket tesznek rám. Persze igazuk van, így legalább nem hagyom el magam.

Bátorítsd a körülötted élőket a mozgásra, diétára, ha valamit szólnának neked, akkor majd abbahagyják.

2014. máj. 9. 21:40
 4/5 anonim válasza:
100%
én is 15 kiot fogytam .szülés után 2 évig nem ment le akkor volt aki azt mondta a szemembe de kövér vagyok ! pedig 75 kilo voltam ! most hogy odafigyeléssel tartom a kinkeservesen leadott jelenleg 1 éve 60 kilos sulyomat azzal piszkálnak hogy beteg vagy? ne fogyozzál már stb. irigyek hogy van akarat erő! ne foglalkozz vele
2014. máj. 9. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mentek a zöld pacsik!:)

Amúgy ez az irigység nem hülyeség, ugyanis a legtöbbször ezeket olyanok mondják, akik szintén túlsúlyosak...

2014. máj. 10. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!