Hogyan lehet ilyen alakom?
Ilyen hasat szeretnék és olyan belső combokat, hogy ők még véletlenül se találkozzanak. Ilyen "két csikosat". Nekem nem a kockás az ideális alak. Nem vagyok sovány, de duci se. Milyen gyakorlatokkal érhetem el ezt? És hogyan fogyjak felső belső combrol? Egy hónapom van. Előre is koszonom a segitségeket.
Ez ronda. Aránytalanul vékony a felsőteste. Túl "nyurga". És ezért fiús, hiába van megcsinálva a melle.
"olyan belső combokat, hogy ők még véletlenül se találkozzanak"
Ha nem olyannak születtél, akkor ha megfeszülsz se fog menni. Genetika. A csontszerkezettől, a csípő szélességétől és az alkattól függ.
Egy hónap alatt pedig megfeszülve is max. ~4 kiló körül adhatsz le zsírból. Ha több megy le, akkor izomból. S miután az izom adja a formát, az eredmény szar lesz.
Úristen itt mindenkinek elment az esze...?
Pont ilyen nem is, de hasonló lehetsz.
Látszik a csajszi alkatán, hogy sportol,és kevés a zsír rajta + a barnaság is javít az összképen.
Ha elkezdesz futni meg ilyenek, az nem segít.
Erősíteni kéne, saját testsúlyos gyakorlatokkal, tornázni.
Esetleg ha fogynod kéne, akkor fogyj, és nyáron napozz sokat.:)
A titok: Megfelelő mennyiségű izomzat, hogy feszes legyél, és kevés zsír.
1. és 2. válaszoló: lehet, hogy szerintetek csúnya. De szerintem ez tok mindegy, mert az a lényeg, hogy én jól érezzem magam a bőrodbe te pedig a tiédbe.
3. koszonom.
súlyzós edzés rengeteg fehérjével!
énis ilyen akartam lenni, futottam csomót meg tudatlanul fogyókúrázni kezdtem. vékonyabb lettem bár, de lötyi. amióta súlyzózok azóta pedig láthatóan megnőtt az izomzatom. :) ja, az is fontos hogy ne csak hasra meg lábra eddz, mindent át kell mozgatni. heti pár kardió, a többi súlyzós edzés, utána fehérje. bár ha van rajtad felesleg először azt kéne leadni, szóval több kardió mehet az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!