Fogyózóm! Mit csinálak a túróból?
Figyelt kérdés
Van egy kis túróm de nem tudom hogy mit csináljak belőle.ötleteket vátrok!!2010. febr. 8. 11:37
2/5 anonim válasza:
Joghurttal bekeverheted, de némi paradicsommal kiváló saláta is készülhet belőle.
3/5 anonim válasza:
Zsíros, félzsíros, zsírszegény? Ha utóbbi akkor meg lehet enni, ha előbbi kettőből valamelyik, akkor eleve nem kéne... Friss gyümölccsel keverd össze, meg pici édesítő...
4/5 anonim válasza:
Attól függ milyen diétán vagy.
Én szénhidrátszegényen, és így mindegy hogy félzsíros vagy zsírszegény.
Pl. ezt csináltam tegnap:
250 g túrót összekeverek kb 12 dkg kókuszreszelékkel, 1 tojással, édesítőszerrel, reszelt citrom héjával, esetleg vanília aromával.
Golyókat formálok belőle és a maradék (kb 3 dkg) kókuszreszelékbe forgatom.
Mutatós és finom túrós desszert.
5/5 anonim válasza:
A félzsíros túrót is nyugodtan edd meg, nem fogja tönkrevágni a fogyókúrádat. Amúgy: körözött. Túró, pirospaprika, köménymag, reszelt vagy apróra vágott hagyma (esetleg metélőhagyma) összekeverve. Esetleg kevés só, de én nem szoktam. Ha eszel valamilyen kenyeret vagy kenyérhelyettesítőt, akkor azzal. Ha nem, akkor paprikával, paradicsommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!