Mennyi lenne az egészséges testzsírszázalék?

válasza:Nem lehet megmondani, mennyit kell fogyj, mivel nem tudni miből fogsz fogyni, sokaknak nő a testzsírszázaléka fogyáskor, mivel a rossz módszerük miatt izmot veszítenek.
Számít a melled nagysága is, hiszen nagy mellnél a nagy százalék az egészséges az eloszlás miatt.
Milyen géppel mérték? Hol tartottál a ciklusodban? A vizesedést ugyanis simán zsírnak nézi a gép.
Izmosíts.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A legkisebb mennyi lehet ami még egészséges
13, nemsokára 14L, 159 cm, 54 kg (ezt délután mértem, lehet reggel kevesebb). Én tettem fel a kérdést, hogy szabad-e hinni a tiniknek való testtömegindex kalkulátoroknak, mert azt írta ki, hogy túlsúlyos vagyok. Értem, hogy hülyeség, mert a gyerekeknél nem lehet...
Régebben ~45% körül lehettem, jelenleg kalkulátor szerint 20%-on állok. Nem célom a szálkás izomzat, inkább az egészség a fő szempont. Hány %-ig menjek le? Utána természetesen tömegnövelő szakasz jönne. Elméletileg 70 kg lennék szárazon, jelenleg 86 kg vagyok. Szerintetek mennyit kéne még leadnom?
Tehát ha minden tökéletes, stressszmentes élet, nincs anyagi akadály, minden adott. Mekkora súlyt érhet el az illető? Teljesen naturálba.
Nemrég csináltak nálam állapotfelmérést. 170 cm voltam, 75 kg és 15% volt a testzsír. BMI: 25. Nem nézek ki kövérnek, csak az a tipikus széles csontozatú, fiús alkat vagyok, egyébként 26 éves nő. Most 31 hetes kismama vagyok és 85 kg. Még mindig nem nézek ki kövérnek,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!