Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Viper13 kérdése:

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és szeretnék leadni néhány kilot a növérem esküvöjére. Valaki tud segiteni?

2015. ápr. 3. 21:28
 1/2 Karesz6969 válasza:

Tornázzál, mozogjál, fussál és semmi édeset ne egyél 1 hónapig...de semmit sem amibe cukor van!

Garatált pár kg/hónap és nem kell semmi drága kapszula, tea vagy idegesítő diabetikusok étrendje:-)

2015. ápr. 4. 13:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. ápr. 21. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan fogyjak le?

sziasztok. 13/l 167cm 69-70kg.. Ilyen 50-52kg akarok lenni minnel hamarabb tehat nem azt jelenti h egyiknaprol a masikra.. Csak gyorsan.. Hogyan fogyjakle ugy 20kilot? Segitsetek kerlek.. Annyira szegyellem h ilyen nagy dagadt.. Pff.. Momdegy.. Csak segitsetek kerlekszepen. Koszonom elore is

Hogyan fogyjak le? Mien mozgást ajánlotok?

A szüleim már jutalmat is ajánlottak csak fogyjak le.És nem tudom mit csináljak/egyek.Egy kisebb étrendet is írjatok ha lehet!Előre is köszönöm a válaszokat!

Hogy fogyjak le hasról?

12 éves vagyok, 170cm és 56 kg, most jöhetnek az olyanok hogy ez jó arány, de a hasam egyátalán nem lapos és megtudnék őrülni amikor bele nézek a tükörbe. Laposabb hasat szeretnék. Tudnátok mondani valami jó tippeket, leginkább mozgásra?! (Nincs szoba biciklink szóval ne ilyesmiket).

Hogy fogyjak le gyorsan, hatásosan?

13 éves vagyok. 62kg 162cm Az a helyzet, hogy nem vagyok sajnos egy nádszálvékony lány. Ez genetikából adódik. Hogy fogyjak le gyorsan, hatásosan? Diétázni nem akarok, mert tesitanár azt mondta, nem egészséges ilyen korban. Olyan gyakorlatok kellenének, amik nem...

Hogyan, és mennyi idő alatt fogyjak le 10 kg?

16 éves 70kg-os lány vagyok..10kg mínuszba szeretnék belekezdeni de nem tudom hogyan csináljam,mert már sokszor próbálkoztam de én azokkal a fogyókúrás ételekkel nem nagyon lakom jól és egyre éhesebb vagyok,főleg iskolába rossz ez mert ott meg nem tudok oda figyelni ha...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!