Mennyi idő alatt tudok ezzel a módszerrel kefogyni? Többi lent
Figyelt kérdés
Napi 1-2 kilométer gyors futást gondoltam, ezzel mennyi idő alatt lehet 86-ról legalább 70-re fogyni?2016. jún. 20. 08:39
1/6 anonim válasza:
2 km futás eléget 100 kcal-t, ha nem változtatsz a kajádon, akkor 70 naponta megy így le 1 kiló, sima matek.
2/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de 1-2 km az majdnem semmi. a jelenlegi edzettségi szintedhez képest tűnik soknak.
Első körben a kaját kell rendbe tenni. Hiába kezdesz mozogni, ha nincs kcal mínusz, nincs fogyás...
Emellé heti 3-4 aerob mozgás (alkalmanként 60 perc), és heti 3 teljes testes súlyzós edzés, hogy zsírból fogyj, és ne izomból!
3/6 anonim válasza:
#1: ez akkor igaz, ha jelenleg a kajával szinten tart. De ha perpill kcal többlet van, akkor ezzel csak annyit ér el, hogy nem hízik tovább.
4/6 anonim válasza:
Sőt a tőbblet mozgástól megjöhet az étvágy és még hízni is gogsz, mert nyugodt lelkiismerettel zabálsz, mondván, ma úgyis lemozogtam...
5/6 anonim válasza:
Jaja, a többiek már mindent leírtak, azt hiszem.
Amúgy kérdező, ha napi egy maratont futnál, az sem jelentené, hogy fogysz. Nem tudom, mit gondolnak az emberek, a sport mindenható, ha utána megesszük a fél házat, akkor is fogyunk? Nyilván alapvető az étkezés, de tudod, azt sem tudhatom, hogy 2000 vagy 4000 kcal a kalóriaigényed, mindkettőre van példa a 86 kilósok között, ebben biztos vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem eszek sokat, chipset meg hambit ilyen cola meg ezeket soha nem eszek és iszok, szénsavas vizet, meg keveset eszek
2016. jún. 20. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!