Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon életbe lépett nálam a...

Vajon életbe lépett nálam a jojó effektus?

Figyelt kérdés
Olyan kérdéssel fordulok most hozzátok hogy lehetséges-e , hogy már az amúgy is ijesztő jojó effektusban vagyok- e? Koleszos éveim alatt napi 3x néha 4x ettem. Különösebben nem voltam éhes , nem éreztem hogy éheznék meg ilyesmi.Igazából nagyon kilókat sem adtam le.Most hogy elérkezett a nyár és itthon vagyok rátértem a glutén mentes étkezésre amit napi 4x 5x fogyasztok. És heti 4x edzek (elég keményen).Az interneten való olvasgatás miatt eléggé megijedtem hogy vajon velem is megtörténhet-e ez. Ugyanis igen fogytam valamennyit de nem olyan drasztikusan , és kolesz alatt sem diétáztam csak így volt időm enni. A válaszokat előre is köszönöm, és elnézést a "felesleges" ijedtségemért!

2016. jún. 21. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Hanyadik kérdésed?

Hanyas vagy?

2016. jún. 21. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:

milyen hányadik kérdésem xddd

16/L 160cm 57 kg (egyéb adatok )

2016. jún. 21. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem koplaltál, valószínűleg nem. Most meg már sportolsz is, táplálkozz hozzá helyesen és nem lesz gond. :)
2016. jún. 21. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Mitől lenne jojó? Nem írtad, hogy koplaltál volna, most pedig ennél egy csomót...

Úgy írtad a koleszt, mintha napi 4 evés fogyókúra lenne... Napi egy evés sem az, mennyiség kérdése.

2016. jún. 21. 12:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)! Azért gondoltam kevésnek a napi 3x 4x étkezést ott mert az pár falat volt éppenhogy.szóval mennyiségben nem túl sok.Mostani helyzetben meg valamennyivel többet, mivel mellé edzek ezért nem fenyeget ez annyira, csak érdeklődtem:)
2016. jún. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!