Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így garantált a fogyás,...

Így garantált a fogyás, alakformálás?

Figyelt kérdés
Változtattam az étkezésemen, kevesebbet eszem, egészségesebb ételeket és napi 1-1,5 órát edzek.
2016. jún. 22. 20:17
 1/4 crudy ***** válasza:
Mit eszel, mennyit eszel, mit edzel? Amúgy igen garantált kivéve ha pajzsmirigybeteg vagy. Szokták az emberek mondani h kipróbálták a dolgot és nem jött össze mert nem működik. Ez működik csak az emberek kevesen tudják jól csinálni.
2016. jún. 22. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Vam egy étrendem, amit dietetikus állított össze, eleinte aszerint étkezem, aztán majd az alapján de a saját ízlésem szerint változtatok rajta. Biciklizni vagy futni szoktam fél órát, egy órát pedig fitneszvideóra tornázom és erősítek.
2016. jún. 22. 21:06
 3/4 crudy ***** válasza:
Hát a fittnessvideókat én nem támogatom. Nem azért mert tuti rosszak csak szerintem szarok. A bicikli jó. Arra kell csak figyelj h aerob tartományban maradj és azt 40 percig. Pihi szuszi nélkül persze.
2016. jún. 22. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem garantált, csak ha elég keveset eszel (csak mert az ember 1000 kcallal kevesebbet eszik, nem tuti, hogy nem ugyanúgy stagnál, vannak trükkös működésű emberek), de azért valószínű, főleg ennyi edzéssel :) Mindenképpen ez a jó út, amit csinálsz, csak ugye nem mindegy, hogy mennyi az a kevesebb evés. Ha túl kevés, akkor az izmaidat veszélyezteted, főleg, ha fehérjeszegény is, ha túl sok, nem fogysz (bár legalább izmosodsz, az is előnyös)...
2016. jún. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!