Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkor most mi legyen?

Akkor most mi legyen?

Figyelt kérdés

Mit tegyek? Nagyon szeretnék lefogyni úgy 15 kilót, a mozgás meg is van ( napi 2 óra erosites + ugrálókötél) csak a diéta...azt sehogy nem tudom és enélkül nehezebb a fogyás. De hogy diétázzak mikor anya folyamatosan olyanokat főz...most is pizzát..de nem mondhatom neki h fogyni akarok! Meg egész nap csak éhezek és enni se merek. Meg kibirnam azért kaja nélkül de este mindig bezabalok. Mit tegyek? Egyek feleannyi adagot vagy mit?

17/ l

2016. jún. 26. 12:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A feleannyi adag is müködik egy ideig, de nem ez a megfelelő módszer. Miért nem mered elmmondani anyukádnak, hogy fogyni akarsz?
2016. jún. 26. 13:03
 2/19 A kérdező kommentje:

Mert nem vagyok vele olyan viszonyban...

De akkor mit csináljak?

2016. jún. 26. 13:10
 3/19 anonim ***** válasza:
Éhezéssel nem tudsz fogyni, mivel este mindig bezabálsz. Te magad írtad. Nem lehetne, hogy mondjuk normálisan egyél? Reggeli, ebéd, vacsora minimum. Amúgy mi a baj a pizzával? Ha túll zsíros a feltét (pl kolbász), akkor azt vedd le/itasd fel róla a zsírt egy papírtörlővel/zsepivel.
2016. jún. 26. 13:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Egészésges táplálkozás szükséges: semmi édesség, fehér kenyér, fehér liszt, kifli, péksüti, csoki, chips, üdítő, felvágott, kristálycukor, fehér rizs, étolaj

Gyümölcs délelőtt csak, sok zöldség, hal, csirkemell (nem rántva vagy sütve, hanem párolva, grillezve).

Délelőttre ajánlom a zabkását cukor és tej nélkül vízbe főzve olajos maggal és gyümölccsel. Köretnek a hús mellé mehet a barna rizs, néha krumpli (ritkábban és főve, nem sütve vagy majonézzel megtömve), párolt zöldség.

Ajánlott még a túró, cottage vagy feta sajt, joghurt (nem gyümölcsös agyoncukrozott, hanem a sima görög joghurt) fogyasztása.

Plusz, ha fogyni akarsz, inkább aerob mozgást végezz: futás, görkori, bicikli, úszás.

2016. jún. 26. 13:18
 5/19 anonim ***** válasza:
Fehér kenyeret cseréld le teljes kiörlésűre, de abból se egyél többet napi 2 szeletnél és csak délelőtt.
2016. jún. 26. 13:19
 6/19 A kérdező kommentje:
Ennék rendesen de az nem túl egészséges. Azért napközben alig eszek és este meg többet. Pedig tudom h ez nem lesz jo így. Amúgy tejet szabad innom? 2,8%-os és iszok 3 kortyot utana olyan jó ^^ Azt lehet?
2016. jún. 26. 13:20
 7/19 anonim ***** válasza:
Én lecserélném növényi tejre, mármint én csak azt iszok vagy ivós joghurtot, de nem lesz semmi bajod a zsírszegény tejtől sem.
2016. jún. 26. 13:23
 8/19 A kérdező kommentje:

Semmilyen kenyeret nem eszek már vagy 1 hete.

De nem tudok minden nap csirkét enni

2016. jún. 26. 13:23
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem is kell. Egyél halat, tojást helyette.
2016. jún. 26. 13:26
 10/19 anonim ***** válasza:

Az eddigiek mind hülyeségeket írnak. "csak délelőtt egyél gyümölcsöt stb"

A kalóriatöblet hízlal, nem bizonyos ételek. Lehet cukorral, zsírral is fogyni, pont ugyan úgy, ahogy egészséges ételekkel. Kalóriadeficit kell, napi 300-500 kalória minusz. Keress rá a kalóriabázis nevű oldalra

2016. jún. 26. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!