Akkor most mi legyen?
Mit tegyek? Nagyon szeretnék lefogyni úgy 15 kilót, a mozgás meg is van ( napi 2 óra erosites + ugrálókötél) csak a diéta...azt sehogy nem tudom és enélkül nehezebb a fogyás. De hogy diétázzak mikor anya folyamatosan olyanokat főz...most is pizzát..de nem mondhatom neki h fogyni akarok! Meg egész nap csak éhezek és enni se merek. Meg kibirnam azért kaja nélkül de este mindig bezabalok. Mit tegyek? Egyek feleannyi adagot vagy mit?
17/ l
Lehet úgy fogyni, de nem az a legjobb opció, nem egészséges, nem lesz szép feszes a teste, pedig biztosan azt szeretné, ha csínos lenne.
Anorexiánál és kalóriadeficit miatt fogytam. Orvosok tanácsára vagyok ezen az étrenden, ahol egészségesen táplálkozom. Anorexiás voltam, majd bulimiás, és az anorexia által leadott kg-t dupláját híztam vissza bulimia alatt, amit csak ezzel a módszerrel tudtam leadni.
Köszönöm a tanácsokat!
Még annyi hogyha 163 cm vagyok es 87 kiló akkor hány kaloriara van szükségem fogyás céljából?
*lemondóan*
Én voltam az aki az egészséges táplálkozást szajkozta, de ha nem lehet kinek, akkor nem. A kaloriadeficites fogyáshoz használd ezt az oldalt. Ő kiszámítja neked, mennyit ehetsz egy nap, hány kalóriát, és ha beírod mit ettél aznap, akkor kiszámolja neked, hogy eddig mennyi kalóriát vittél be.
Newm lehet kiszámolni, hogy mennyi kell neked, csak kitapasztalni. Az adataid alapján kezdném vagy 2000 kcallal, aztán korrigálom, ha kell.
Pizza mellett is lehet fogyni, ne egyél belőle rengeteget, s a többi étkezést hozd össze jobban.
A nem ideális ételektől még nem lesz löttyedt az ember, inkább a közérzet és hosszabb távú egészség terén okozhat gondot.
Nem feleannyi étel kell, hanem megfelelő tápanyagbevitel.
Nem, nem bírnád ki étel nélkül, ezért zabálsz be. Az ember nem bírja ki étel nélkül, nem működik, majd belehal.
Ha anyukád főz neked, a fehérjéből (hús, tojás stb.) és a zöldségekből egyél minél többet, a húslevest mindig edd meg, a lisztes-cukros-krumplis ételekből minél kevesebbet. A pizza nagyon jó, edd le róla a feltétet, a többi lehet anyukádé :) Na jó, egyél meg egy szeletet, és egyél hozzá háromszor annyi zöldséget. A 83%-os válaszolóval nagyjából egyetértek.
Tejet inkább egyáltalán ne igyál, helyette készítsd magadnak gyógyteákat (pl. borsmenta, kamilla, hársfa, citromfű) mézzel, és melegen idd. Egyél sok hagymafélét is, kovászos uborkát, savanyú káposztát, főzelékeket, párolt zöldséget, a nyers salátákra önts egy kis citrom-joghurt-só öntetet, ha van otthon olivaolaj, tegyél rá 1-2 kanállal.
Ne igyál üdítőt, bolti gyümölcsleveket, csak a teát és vizet. És persze ne egyél édes vagy sós nasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!