13/L vagyok 65 kilóval. Ez megfelelő vagy érdemes diétázni, jobban sportolni?
Ja vazze, mert nem tudtok mást csak smartphone-t b_uzerálni, azt nem fejlődtek ki az izmaitok.
Nekem volt 14 éves barátnőm aki legalább 65 volt. Jah, hogy mindketten 190 cm-ek voltunk, és szó szerint gebék.
Úgyhogy kérdező akár normális súly is lehet ha nem 155 cm vagy.
Szerintem nem kell..bár a kézi sajna nem fogyaszt csak a csontot keményiti.. (Vagyis nem fogsz fogyni..)
Éheztetni magad nem kell..megse próbáld!ha tényleg nem eszel csokit (talán néha néha bár 1hónapban max 3kéne)és chipset az rendben nem is kell bár a csoki helyet müzli csokit kéne enni :) és a kézi labda melett inkább nyujtanod és kicsit kocogj bár ha az nem megy (mivel sok gyerek nem tarja be pl én :) ) akkor csak próbálj ne édes löttyöt inni (és semmi édesség).
Én egyáltalán nem szeretem az édességet (vagyis megutáltam 1hónapja kb)
És 64kg ből lettem 56kg
Egyszóval én:
56kg
163cm
13/L :)
(Bár a csontozatodtól is függ)
Előző, napi csokizással is simán le lehet fogyni, az még nem akadályozza meg az embert a kalóriadeficitben.
De a kérdező még mindig nem áruléta el a magasságát sem, márpedig 140 és 190 centis is lehet az ember ebben a korban. S akkor még az izomtömegről szó sem esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!