Fogyás után mit csinálhatok még?
Már megbocsáss, de ha visszahíznál 5-6 kg-t attól nem lennél hájpacni. Ahhoz jó +20 kg kéne.
Mellesleg valamit nagyon elcseszhettél... Had találjam ki: Testképzavar és koplalás?
Igen, tömegnövelésre gondoltam, de némi zsírban való hízással. A némi kb 20%-át jelentené a teljes hízásnak.
És szerintem azért lenne rá szükség, mert az ilyen emberek mint a kérdező általában zsírban is hiányt szenvednek. Márpedig abból valamennyi KELL a szervezetre.
És az, ahogy beszél magáról még mutat(hat) egy kialakuló félben lévő testképzavart, vagy koplalást, amit ezzel el is lehetne kerülni.
(By the way hiába kérdeztem rá direkt, hogy van-e a kérdezőnek.....)
Szerintem tornázz rá, de idővel alapból vissza kellene hogy húzódjon!
Én sem vagyok ebben teljesen biztos, csak apámnál így volt. Fiatalkorában kövér volt, de katonának küldték. Sokat kellett futniuk, enni sem kaptak rendesen, így egy hónap alatt 30 kg-t fogyott!!! Nagyon megereszkedett rajta a bőr, de azt mondta, hogy egy idő után az helyrejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!