Vastag combok, mit tegyek?
Nagyon vastag combjaim vannak. Ha járok rendesen összeérnek és ha leülök akkor olyan vastag mint egy kövér embernek.
Már pedig én nem vagyok kövér és mondhatom hogy sovány vagyok. CSAK a combjaim ellen milyen mozgást kéne végeznem vagy valamit? Emígy rengeteget mozgok.. kb 1 óra tánc, badmington és ha unatkozok vagy érzem h felesleges az energiám futok pár utcát és utána pihenésképp elviszem sétálni a kutyám =)
VALAMI HOGY A COMBJAIM VEKONYAK LEGYENEK?
(milyen módszer? pl: úszás vagymi?)

válasza:izmos, vagy zsíros a combod ?
lehet, hogy a sok mozgástól fullizmos és eztért tűnik vastagak..
amúgy vannak ilyen gyakorlatok, amik direkt erre irányulnak.

válasza:sajnos ez alkati kérdés- amennyiben valóban vékony vagy, és csak a combaid vastagok. ez genetikai dolog. egyszerűen azon a helyen ilyenek a kötőszövetek. elképzelhető, hogy zsír is van ott, de az jellemzően nem olyan, amit le lehetne fogyni, meg ha vékony vagy, akkor egyébként se kéne fogyóznod. fontos lenne, hogy leírd, hány éves vagy, milyen magas, hány kiló.
szóval elképzelhető hogy ezen házi módszerrel nem lehet változtatni. ha borzasztóan zavar, akkor azt tudom javasolni, hogy jelentekzz be egy plasztikai sebészhez konzultációra. sokan ingyen is tájékoztatnak a lehetőségeidről. ha zsír van ott, akkor az leszívható, és máris sokkal jobb. de ezt így látatlanban sajnos senki se tudja megmondani...

válasza:

válasza:köszi mindenkinek a válaszokat. emígy nem hinném h fullizmos azért olyan hanem érzem hogy van rajta zsír.
most nem is találok semmi olyant amivel letudnám mérni de ha megtalálom akkor lemérem. Akkor az edzéstervekbe még besüllyesztem a görkorit esténkét ( emígy nagyon szeretem)
Valahogy így ítélem meg :
Hogy a combjaim vastagak de a lábaim vékonyak és a hasam is.

válasza:kb annyit tudsz tenni, hogy szinte minden nap futsz 1 órát.
ha nem segit akkor ilyen a genetika

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Régen sokat edzettem rá, így a külső combom elég izmos. Ez tetszik is, nincs vele gondom, nincs rajta narancsbőr se, abszolút. De régebben mikor edzettem elég sokat ettem, így sikerült oda egy kis izmot építeni :) csak hát még a zsír az meg ott van:/ Most kaptam...
Sajnos elég vastag, és eddig hiába próbálkoztam csak vastagabb lett/ nem változott. Fogyókúrák hatására sem.
Sziasztok,igen tudom,hogy helyi zsírégetés nincs...Kicsit vastag a combom és nagy a fenekem, a hasamon is van egy kicsi felesleg, nem vészes de azért van. Tehát ha elkezdek futni,akkor csak nő az izom amitől nagyobbnak látszom,vagy fogyok is?? tehát nem szeretném ha...
Melyik tetszik nektek jobban.. kort is légyszíves. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!