Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kb. 10 kg-ot...

Hogyan tudnék kb. 10 kg-ot fogyni? 175/84

Figyelt kérdés

Hello

Szóval az a helyzet, hogy sikerült 90-ről kb. 80 kg-ra lefogyni, de a korlátozások alatt 4 kg vissza is jött. A fő problémám, hogy elég egyenletlenül oszlik el rajtam a súlyfelesleg, a combom és a csípőm aránytalanul vastag. Hogyan lehetne első körben ezekről a testrészekről leadni a felesleges kilókat? Milyen típusú edzés, mennyi, milyen étrend, kalóriaszám stb. érdekelne.

Egyáltalán lehetséges ezen javítani vagy ez a genetikából adódik?

175 cm / 84 kg 18 F



2021. ápr. 28. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
12%

Nincs helyi fogyas. Mindenki masbol kezd el fogyni eloszor. Tehat,ha tobbet hasazol attol nem fog onnan lemenni a felesleg.


Vacsorara minimalis CH-t vigyel be (max 30g),de a legjobb ha elhagyod(kiveve ha este edzel).

Napi 2,5l folyadek minimum.


ch: tskg*2g

prot: tskg*2g

fat: tskg*0,5g


Erosito edzes mehet kiegeszitve heti 3-4x 30-45p kozotti kardioval.

2021. ápr. 28. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Nyugodtan egyél szénhidrátot este is, hülyeséget írt az első. Az, hogy ugyanannyi fehérje és szénhidrát kellene, szintén butaság. Nyugodtan mehet 60-70 % ch is. Helyi fogyás viszont tényleg nincs. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, kerüld a feldolgozott ételeket, fehér lisztet, hozzáadott cukrot, olajat. Mellé sportolj. Ez a tuti recept.
2021. ápr. 29. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
9%

Gondolom nagyobb tapasztalatod van kettes hozzaszolo,mint nekem. :)


Ajanlom olvass el par konyvet errol vagy nezz videokat. 13 eve dolgozom edzokent,nem egy embernek valtoztattam meg az eletmodjat. De ha nem ertesz egyet ajanlok par ismertebb edzot,pl Nemeth Istvan,Dorian Yates,akik hasonlo makrokat ajanlanak a dietahoz.

2021. ápr. 29. 00:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Hűha, most aztán jól megmondtad. :)

Én is tudok ajánlani táplálkozási szakértőket, akik pont nem azt mondják, mint te. Akkor most mi van? 2 g/tskg fehérje teljesen felesleges, nem tud annyit hasznosítani a szervezet. A hízás/fogyás pedig kalória többlet/deficit alapján történik, tehát semmi értelme pont a szénhidrátot korlátozni bármilyen módon, elvégre a zsírral és a fehérjével ellentétben, a ch-t csak egy minimális százalékban képes a szervezet testzsírként elraktározni. Egy kis olvasmány:

[link]

Ha kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz, akár low carb ketót, akár 80 % high carb növényi alapú táplálkozást tolsz.

2021. ápr. 29. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:

Én nem tudok sokat, de ha nem tudsz kevesebbet enni, akkor ajánlom, hogy étkezés előtt igyál 1-1,5 pohár vizet. Így kevesebbet fogsz enni. :)

+Anyukámnak bevált egy turbó diéta nevezetű por, ami elvileg eltelít és mégis fogysz tőle.

2021. ápr. 30. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!