Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra hétvégén, hogy...

Fogyókúra hétvégén, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Kalóriadeficitben diétázok, es rendesen tudom tartani hétköznap, de hétvégen mikor a barátomnál vagyok, sosem bírom betartani, becsúszik egy pizza es hasonlók, szerintetek hogy csináljam, hogy ne egyek ilyenkor ilyeneket?

2022. szept. 20. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Egyél, csak kalkuláld bele a HETI összkalória-beviteledbe. Fogyás szempontjából az a lényeg, hogy a HETI összkalória-beviteled alapján legyél deficitben. Két napon nem múlik semmi, ha a maradék öt napon kalóriadeficitben vagy.
2022. szept. 20. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Mi annó úgy csináltuk a párommal, hogy ha valami olyat ettünk, amiben nagyon sok a kalória (mindketten kövérek voltunk) utána elmentünk 1-2 órára sétálni este
2022. szept. 20. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Ne egy egesz pizza csusszon be, hanem csak egy szelet. Hat igy lehet kibirni, lehet enni, de merteket kell tartani :)
2022. szept. 20. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Engem a barátom teljes kértékben valogat. Tart sonkát, sajtkrémet, teljes kiőrlésű kenyeret, túrót. Bármikor éhesek vsgyunk, ő eszik vagy velem vsgy rendel kínait mert szereti és 190 centisen megteheti. Én meg eszem a szokásosat.

A másik a mertéktartás. Ha rendeltek, egyél egyetlen szelet pizzát, mellé sok zöldséget

2022. szept. 20. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Ne pizzát rendelj, hanem gyrost vagy salátát.
2022. szept. 20. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Ehetsz ilyeneket, csak próbálj mértéket tartani. Szóval ne egy egészet egyél meg, hanem 1-2 szeletet, kalkuláld bele a napi kalóriakeretedbe (kb. tippeld meg, hogy hány kalória lehet egy szelet). Vagy akár egy egész pizzát megehetsz, ha belefér a kalóriakeretbe, mondjuk szerintem többet megér inkább csak 1-2 szeletet enni, mert akkor még más is beleférhet. Én úgy érzem, hogy egy egész pizzára való kalóriát elpazarolni pár óra leforgása alatt nem éri meg, de ez a te döntésed. A lényeg, hogy próbálj mértéket tartani, viszont nem kell teljesen kizárni.
2022. szept. 20. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
En elmagyaraztam a baratomnak h en dietazok, es kaloriat szamitok, es ha hulyenek nez, ha nem, en akkor is lemerem merlegen az etelt, es nem erdekel ki mit gondol.
2022. szept. 20. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
44%

Nem kell fogyókúrázni, hanem életmódot kell váltani, és abba bármikor belefér 3-4 szelet pizza.

Normális kaja, normális mozgás, nulla kompenzálás.

2022. szept. 22. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Challenge diéta Kasza Tibortól vélemény?

Főleg olyané érdekelne, aki csinálja/csinálta is!

Mit csináljak, ha nem vagyok elég intelligens a fogyókúrához?

Adva van a napi kalóriakeret és hogy sportoljak, és nem tudom megvalósítani, miközben tisztában vagyok azzal, hogy valószínűleg ezek a korlátok csak a fejemben vannak. De.... Edzőterembe nem akarok menni hogy kiröhögjenek Futni nem futhatok mert nem vagyok elég...

Mit csinaljak ha a fogyókúra kereteben eleg alacsony kaloriat eszem, de nem vagyok ehes?

Le fog lassulni az anyagcserem? Regebben keptelen kettem volna erre, hogy ennyire keveset egyek, de esku nem vagyok ehes. De tudom, hogy ez keves kaloria. Ki se merem ide irni, mert akkor mindenki tamadasba lendul. Szoval nagyon taplalo dolgokat eszem es en ennek...

Napi 4000 kalóriát eszek, le akorok fogyni, hogy csináljam?

Nagyon szemét kajákat ettem az utóbbi 1 evben, meg is hiztam rendesen. 95 kg vagyok és 165 cm. Hogyan kezdjek neki? Mert ha holnaptól pl csak 2000 kalóriát eszek, felek hogy nagyon fogok ehezni es feladom.

Szeretnék fogyni illetve fitt lenni hogy csináljam?

A fogyást nem egészen a kilóra értem ( de kilóra sem lenne baj fogyni) egy szép alakot szeretnék elérni ( közepes alakom van) + én járok edzésre és Augusztus 2.- án kezdünk alapozni addigra szeretnék egy kicsit fitt-eb lenni. Valakinek módszer illetve tanács hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!