Valaki esetleg megtudná mondani, hogy ez a finom sütemény hány kalória?
Itt a recept:
1.krem: felfozunk 0,5 l tejet(en most 6 dl-t tettem bele) 20 dkg cukorral, hozzaadunk 25 dkg daralt kekszet, 20 dkg daralt diot, 2 ek kakaot, izesitjuk keves rumeszenciaval, egy csipet orolt fahejjal, es meg jo melegen rakenjuk a napolyi lapok sima felere.
2. krem: 25 dkg Rama margarint habosra keverunk 20 dkg porcukorral, hozzaadunk 5 dkg kokuszreszeleket es 1-2 vaniliat. Ezt a kremet rakenjuk a dios kremre, majd jo szorosan feltekerjuk.
Sokaig elallo, mutatos edesseg.
Én 1 tekercsből kb. egy negyed adagot ettem meg. Tudom, hogy sok volt, de nem nagyon vágom ezeket a kalória számolgatásokat.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
így is lehet fogyni? Nem gond ha néha egy kicsit bűnözöm? Gyorsan szeretnék öt kilót fogyni. De van hogy rámjön a falási roham. A kakaó nagyon nagy bűn?
158cm,44kg vagyok.(a lekvár nem kellett volna,úgy érzem:S)
Pl. a mai nap folyamán megettem 8000kcalt. Ebből max 2500amit felhasználtam ma. Marad 5500 felhasználatlan kalória,ami majdnem 1kg zsírt jelent.ez mikor rakódik le zsírként? Holnap reggelre?Pár nap múlva? Vagy most is éppen rakódik lefelé folyamatosan?
ebből a levesből 2 tényérnyi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!