Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » IFG és IR mellett milyen...

IFG és IR mellett milyen tempóban sikerült fogyni?

Figyelt kérdés

Áprilisban lett diagnosztizálva a fent említett két betegség. Meforal xr 1000 mg-t szedek, naponta egyszer. Az előírt diétát tartom, mellette sportolok rendszeresen, de ez nem lehet túl intenzív, mert egy régebbi baleset miatt nem terhelhetem magamat túl. 98,7 kg volt a kezdő súlyom áprilisban, ez volt a mélypont, most 89,3 kg vagyok. Alakulok, csak nagyon lassan 🙁

34 éves nő vagyok, 166 cm.

2023. nov. 20. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az ütemed tökéletes, kicsit gyorsabb is mint várható lenne. Heti fél-1 kg ideális egészséges embernek (tehát havi 2-4 kiló). A 4 kiló inkább ha óriás a túlsúly.

A te betegségeiddel ennel jóval kevesebb szokott csak sikerulni embereknek mert százszor nehezebb. Azt szoktak mondani hogy kb 30 szazalekkal nehezebb. Neked ez havi 1.2 kg fogyás. ez a mostani utem teljesen jo, csak igy tovabb, hajrá.

Ha gyorsabb útemet szeretnél, akkor lehet picit növelni a sportot, nem csak a fogyásban segit hanem a betegségek kezelésében is

2023. nov. 20. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen alakulsz, gratula és így tovább!

Én a 850-es Metformint szedtem, az első hónapban a sok rosszullét miatt leszaladt 3 kiló. Előtte már 180 grammos diétán voltam (a 160 grammos egyszerűen nem működött, nagyon rosszul voltam tőle), de nem mozdult meg egy kiló sem. Nem volt rajtam sok, 6-7 kiló felesleg csak, de az fél év alatt ment le. Nem siettem vele, meg én jógázom, az meg nem annyira intenzív.

De Te nagyon jól csinálod, le a kalappal! Sok sikert Kérdező!!

2023. nov. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Akik sportoltok is a diéta mellett, mennyi idő alatt kezdett látszódni valami eredmény?

Mármint kifejezetten a sport eredménye. Hogy nem csak fogytok, formásodtok is. Mennyit, mit sportoltatok?

Mennyivel lenne kb kisebb a súlyom, ha a fogyást kcal deficit mellett nem kombináltam volna tornával?

Júniusban a 162 cm magasságomhoz 75 kg voltam, mell 95 cm, derék 75 cm, csípő 114 cm, combok 64 cm. Eü okokból életmód váltás mellett június óta kb 10 kg ment le rólam úgy, hogy napi 1500-1600 kcal-t fogyasztottam makrókra figyelve és mellette heti 4-5x végeztem 1 óra...

Szerintetek le tudok fogyni 2kilot, 2hét alatt?

Hétfőn futok, kedden 3 órás edzés, szerdán 2 órás edzés, csütörtökön 3 órás, pénteken pedig újra 2órás az edzés. Elkezdtem kevesebb cukrot, kevesebb szénhidrátot enni. Szerintetek így 2 hét alatt le tudok fogyni 2kilot?

Milyen táplálékkiegészítővel tudtatok jó hatást elérni diéta mellett?

Nekem az a célom, hogy ledobjak 15-20 kg-t, utána egy nem annyira szigorú, de tarthatóbb és egészséges életmódra váltsak. Esetleg ha próbáltátok, hogy a cukorbetegség elleni injekciók hogyan hatnak, arra is kíváncsi lennék. Hallottam, hogy ezzel is lehet fogyni...

Hogy tu d valaki kevés evés mellett rengeteget edzeni?

Van ilyen, aki bevisz kb 800-1000 kcalt és mindennap fut meg tornázik. De ezt hoooogy?! Hogy van energiája?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!