Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A valóságban is ennyire...

A valóságban is ennyire ekézik a túlsúlyos embereket vagy csak az interneten?

Figyelt kérdés

ma 09:12
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Jó, nem valóság helyett az életben akart lenni.
ma 09:13
 2/19 anonim ***** válasza:
42%

Túlsúlyosként menj el a boltba, aztán menj haza. Értelemszerűen semmi nem fog történni.

Rakj ki redditre egy fotót, aztán olvasgasd a több ezer alázó kommentet.

Te eddig hol éltél?

ma 09:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem kell bunkónak lenni, amiért megkérdeztem. Én is most láttam egy lovarda által kiírt posztot, ott is meg akarta ölni mindenki szinte a túlsúlyosakat. Kezdve a posztolóval.
ma 09:18
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

"láttam egy lovarda által kiírt posztot, ott is meg akarta ölni mindenki szinte a túlsúlyosakat"

És élőben is ezt tapasztalod a boltban vagy a postán? Szerintem nem.

Mi a kérdés?

ma 09:34
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki nem foglalkozik velük.
ma 09:45
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, max egy gondolat erejéig de magában tartja.
ma 10:45
 7/19 anonim ***** válasza:
21%
Magyarország lakosságának 60%-a túlsúlyos. Mi vagyunk a többség, szóval inkább nekünk kéne ekézni a vékonyakat. De nem tesszük.
ma 10:55
 8/19 Bfgbnn válasza:
Senki nem bántja a való életben még a 140 kg-os embereket sem. Vannak barátaik, munkájuk, párkapcsolatuk.
ma 12:56
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha őszinte választ akarsz erre, akkor igen, ekézik, csak nem face-to-face, hanem megjegyzik magukban, vagy ismerőssel egymás közt tárgyalják ki. A neten annyi a különbség, hogy névtelenül és arctalanul sokkal könnyebb odamondani, úgyhogy itt odamondják.
ma 13:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"ekézik, csak nem face-to-face, hanem megjegyzik magukban"

Magyarul nem annyira, mint az interneten. Nyilván nem.

ma 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Éreztétek már úgy hogy interneten tök jól elbeszélgettek emberekkel de a valóságban nem?

Én elég zárkózott típus vagyok minden téren(nem is járok sok helyre) és így elkezdtem emberekkel ismerkedni beszélgetni online. És így elég jól megy, általában van téma, megvan a közös hang egy idő után. De nagyon elszomorít hogy a valóságban nem én vagyok... Ott se...

Mit lehet tenni, ha a valóságban és az interneten mindenki úgy keveri a lapokat, hogy ő jöjjön ki a legjobban?

1. HR-es igazgatót sokan nem kedvelik a cégnél, mert nagyon rosszindulatú, de mindenki felé kedvességét mutat, emellett a pénzével mindig szeret hencegni, de a munkahely csak az ő érdemeit nézi, hiába árt sokat másoknak. 2. Az ember környezete megfigyeli akár egy...

Más is találkozott olyan helyzettel, hogy interneten (például akár a Gyakorin) teljesen más volt a többség válasza egy adott témában mint a valóságban?

Én rengeteg alkalommal éltem már át azt, hogy a mindennapi (régen középsuli, aztán egyetemi, ma már munkahelyi) közegemben tapasztaltakhoz képest egy "alternatív valóság" az ami itt a gyakorin vagy egyéb fórumokon zajlik. Olyan vélemények tudnak itt többségbe...

Ha az interneten sokan tudják mondani, hogy hogyan kellene közlekedni, akkor a valóságban miért nem úgy közlekednek?

Például nagyon tudják emlegetni, hogy STOP táblánál meg kell állni minden esetben, mégsem állnak meg.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!