A valóságban is ennyire ekézik a túlsúlyos embereket vagy csak az interneten?

válasza:Túlsúlyosként menj el a boltba, aztán menj haza. Értelemszerűen semmi nem fog történni.
Rakj ki redditre egy fotót, aztán olvasgasd a több ezer alázó kommentet.
Te eddig hol éltél?

válasza:"láttam egy lovarda által kiírt posztot, ott is meg akarta ölni mindenki szinte a túlsúlyosakat"
És élőben is ezt tapasztalod a boltban vagy a postán? Szerintem nem.
Mi a kérdés?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"ekézik, csak nem face-to-face, hanem megjegyzik magukban"
Magyarul nem annyira, mint az interneten. Nyilván nem.
Kapcsolódó kérdések:
Én elég zárkózott típus vagyok minden téren(nem is járok sok helyre) és így elkezdtem emberekkel ismerkedni beszélgetni online. És így elég jól megy, általában van téma, megvan a közös hang egy idő után. De nagyon elszomorít hogy a valóságban nem én vagyok... Ott se...
1. HR-es igazgatót sokan nem kedvelik a cégnél, mert nagyon rosszindulatú, de mindenki felé kedvességét mutat, emellett a pénzével mindig szeret hencegni, de a munkahely csak az ő érdemeit nézi, hiába árt sokat másoknak. 2. Az ember környezete megfigyeli akár egy...
Én rengeteg alkalommal éltem már át azt, hogy a mindennapi (régen középsuli, aztán egyetemi, ma már munkahelyi) közegemben tapasztaltakhoz képest egy "alternatív valóság" az ami itt a gyakorin vagy egyéb fórumokon zajlik. Olyan vélemények tudnak itt többségbe...
Például nagyon tudják emlegetni, hogy STOP táblánál meg kell állni minden esetben, mégsem állnak meg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!