Mindig elbukok a fogyással.Nem vagyok rendben fejben,ez tiszta sor,mit tegyek?
Az a helyzet,hogy imádom az alkoholt.Az izét.
De tényleg. Mondhatod rám,hogy alkoholista vagyok,szerintem igaz is volna.
Egész héten kibírom,edzek és figyelek az étrendemre is.De jön a péntek és a szombat és borul minden.Jönnek a barátaim és elkezdőik a lejt menet.De már ott tartok,hogy senki sem kell hozzá.Magamtól iszok.Tudom,hogy helytelen de nem bírom ki.Az első pohár után már mindegy.Pedig csak egy pohárként kezelem.
De mégse.
Leszeretnék adni 10-15 kg-ot de sosem megy.Évek óta ez megy.
Nem vagyok elhízva annyira kb 95 kg vagyok de azért van hasam.Sörhas jelleg.
Egyedül élek,kicsit kilátástalannak érzem magam.
Hogy motiváljam magam?Hogy tegyem magam rendbe? Évek óta ez megy.
30F
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Elèggè rosszul táplálkozom, ezt tudom magamról. De az elmúlt 1-2 èvben rohamosan nő a súlyom ès nem igazán változtak az evèsi szokásaim, sem a mozgással kapcsolatos tevèkenysègeim. Kihez tudnèk fordulni, hogy tegyük rendbe az ètkezèsem (utálok főzni, emiatt...
Heti 5 edzést csinálok, mindegyik alkalommal odateszem magam, 164 magas vagyok, 60kg. Izomnoveles szempontjából érdekelne, hogy így rendben van-e? Rosszabb napokon 100gr ch, 60gr fehérje, max 40gr zsír. Általában 80gr ch, 80gr fehérje, 35gr zsír Szerintetek...
Nem fogytam gyorsan sokat vagy lassan keveset? Ez így normális tempó?
22 eves vagyok,162 cm, kb 57-58kgre hiztam fel 52rol az utobbi par honapban. Eloszor leszeretnek fogyni, mar fel eve aktivan heti 5-6x sulyzos edzest vegzek, de ezt elszeretnem hagyni es amig el nem erem a kivant sulyt futast es hiit edzeseket szeretnek vegezni heti...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!