Mit egyek ha nagyon nagyon éhes vagyok?
Figyelt kérdés
Néha rám jön (12körül), hogy iszonyúan éhes vagyok. De olyan későn nem akarok semmi különöset enni. Mit egyek, hogy elmúljon az éhségem?2009. jan. 26. 20:40
1/8 anonim 

válasza:

Mármint éjfélkor 12-kor? Aludjál, az lesz a legjobb éhség ellen.
3/8 A kérdező kommentje:
jaja, 12kor. csak akkor én még nem alszok. olyan 2körül szoktam:/ . vizet próbáltam, meg teát, meg ieneket, de nemváltbe oO
2009. jan. 26. 21:59
5/8 anonim 

válasza:

Zöldség, vagy protein turmix vízzel.
Ilyenkor a szénhidrát meg a nehezebb kaják felejtősek.
Bár mondjuk lefekvés előtt vagy 2 órával akkor még ehetsz szilárdat, de csak valami könnyűt.
6/8 anonim 

válasza:

nekem egy pár falat sajt segít, ha ilyen van, vagy egy fél pohár tej. Ha neked nem elég akkor este mindenképpen csak fehérjét javaslok. A szénhidrát feldolgozása az alvás rovására megy.
7/8 anonim 

válasza:

moss fogat!
furan hangzik, de nekem bevalt. nem tudom, az agyam ráállt arra, hogy fogmosas utan nem eszek, es szinte onkentelenul sem gondolok kajara fogmosas utan.
hatha neked is bejon
8/8 anonim 

válasza:

lehet furan hangzik,de miert vagy fent 2ig egyaltalan?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!