Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen az alacsony szénhidrát-...

Milyen az alacsony szénhidrát- és zsírtartalmú diéta? (nagyon fontos, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudtok erre valami konkrét diétát vagy,hogy miket egyek?

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. jan. 3. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Inkább azt írom, miket ne. Tilos minden, amiben zsír, olaj van, valamint cukor illetve fehér liszt. Teljes kiörl. liszttel készült dolgok mértékkel ehetők, azt is inkább reggel. A gyümölcsökben is van cukor, de én azokat nélkülözhetetlennek tartom, csak a banánt kerüld.

Amúgy: az ilyen diéták nem jók (bár kétségkívül látványosak), mert nem lehet őket élethosszig tartani, ha meg abbahagyod, azonnal visszahízol, még többet, mint amennyit fogytál.

2011. jan. 4. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen diétát nem lehet élethosszig tartani. Az ember már csak olyan, hogy nem bírja "szemét" kaja nélkül. Nincs olyan, hogy egy életen át csak egészségesen táplálkozz.
2011. jan. 4. 10:37
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi,de még légyszi írjatok:)

csak azért szeretnék ilyen diétát,mert azt olvastam,hogy így könnyebb hasból fogyni és nekem genetikailag elég nagy a hasam pedig lány vagyok

2011. jan. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Aki alacsony szénhidrát tartalmú diétával fogyott miket evett? Pl. Köretnek a hús mellé, valamint reggelire, vacsorára? Kíváncsi vagyok, ki mennyit...

Kevés ötletem van hogy mivel tudnék jóllakni, ami nem szénhidráttartalmú. Nem Atkins diéta érdekel, mert azt nem tartom egészségesnek, és nem is meghatározott étrend, hanem csak az alacsony szénhidrát-bevitel. Ja és hogy belefér-e időnként valamilyen gabona-féle,...

Fogyókúrázók! Járnátok egy olyan étterembe ahol fogyókúrás (alacsony szénhidrát tartalmú és cukormentes) ételeket ehettek? Folyt. Lent.

Vágyam egy saját saját üzlet, eddig inkább a szépségszalon és a kisbolt érdekelt, de egy ideje már mozgatja a fantáziám egy kis vendéglátó hely is. Az eredeti terv egy internet kávézó volt, most kiegészült annyival, hogy lenne konyha is és hideg-meleg ételeket is...

A sikér tartalma-e szénhidrátot?

Cukorbeteg vagyok, sok alacsony szénhidrát tartalmú gaboná sütésével kísérletezek, de ezek sikér mentesek, kelesztésük szinte lehetetlen. Boltban vásárolható sikér hozzáadásával megnövelem a szénhidrát tartalmat?

Mi a véleményetek a magas fehérje-, alacsony szénhidrát- és zsírtartalom alapon fekvő diétákról?

Nagyon sok sikersztorit lehet róluk hallani és olyasmi, ami nem torkollik koplalásba. Mit gondoltok róluk ? Saten, neked mi a véleményed ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!