Miért szokott stagnálni egykét fogyás? Kinek stagnál perpill?

válasza:én 79-ről indultam, most 68 vagyok
10 napja nem mozdul.2 hónapja csinálom a diétát.
neked?

válasza:Azt jelenti,hogy a bevitt kalória mennyiség pont elég.
Tehát nincs meg a kalóriadeficit.
És annyi ideig tart,amíg létre nem hozod az étrendedben a kalóriadeficitet.

válasza:Nem feltétlenül,nálam annyira elfajultak a dolgok hogy 700kcalt ettem egy nap és hosszú ideig stagnáltam. Gondolom ezt nem csökkenteni kellene. Mostmár tudom hogy akkor tönkrevágtam magam és elcsesztem ezért elkezdtem 1200-1400kcalt enni és,újra beindult a fogyás.
De ez szerintem csak akkor működhet ha tényleg nagyon alacsony a kcal beviteled.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Illetve hány kg után?
88 kg vagyok.A tornát szeretném majdnem mindennap csinálni,illetve naponta kb 1 óra séta a lányommal.
Az elmult egy-masfel evben fogytam 40 kilot, aminek nagyon orultem...semmilyen mellekhatast nem vettem eszre, mignem nehany honapja a korabban dus es eros hajam hirtelen mintha vekonyodott volna...majd elkezdett hullani...de furcsa, mert a ruhamon nem sok van sem a...
A párom elutazik 1hónapra és ha haza jön elvesz feleségül. Szeretném meglepni a régi formámmal. Sajna a szülés után 15kiló jött fel rám. Igen utána, mert hogy annyira féltem hogy nem lesz elég tejem hogy egy csomót ettem. Persze ma már tudom hogy nincs összefüggés, de...
1 hónapom van rá hogy kb 4-5 kilótól megszabaduljak de leginkább formázni szeretném a combomat és a hasamat. Tippek a fogyáshoz és a comb fomáláshoz??Mit ehetek?? és mit nem? (nem eszek túl zsíros-olajos ételeket és csak vizet iszom) milyen sporttal érhetem el a...
21 éves lány vagyok 170cm és jelenleg 65 kiló. 53-55 kiló voltam 1.5 éve ez alatt híztam körülbelül 10 kilót. Elkezdtem 1 hónapja járni újra kick-box edzésre,de hiába a futás meg az edzés meg az erősítés nem fogyok! Próbálok odafigyelni az étrendemre,de a főiskola...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!