Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért szokott stagnálni...

Miért szokott stagnálni egykét fogyás? Kinek stagnál perpill?

Figyelt kérdés
és az mit jelent? nm tud hizni se fogyni? kb. mennyi ideig?
2011. szept. 4. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:

én 79-ről indultam, most 68 vagyok

10 napja nem mozdul.2 hónapja csinálom a diétát.

neked?

2011. szept. 4. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt jelenti,hogy a bevitt kalória mennyiség pont elég.

Tehát nincs meg a kalóriadeficit.

És annyi ideig tart,amíg létre nem hozod az étrendedben a kalóriadeficitet.

2011. szept. 5. 01:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül,nálam annyira elfajultak a dolgok hogy 700kcalt ettem egy nap és hosszú ideig stagnáltam. Gondolom ezt nem csökkenteni kellene. Mostmár tudom hogy akkor tönkrevágtam magam és elcsesztem ezért elkezdtem 1200-1400kcalt enni és,újra beindult a fogyás.

De ez szerintem csak akkor működhet ha tényleg nagyon alacsony a kcal beviteled.

2011. szept. 5. 08:18
 4/8 A kérdező kommentje:
mi? tehát ameddig 700at ettél addig megállt és mikor elkezdtél többet akk beindult a FOGYÁS??
2011. szept. 5. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
A harmadik a 700kal-lal belassította az anyagcseréjét azért állt meg.
2011. szept. 5. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,nagyon belassult az anyagcserém. Sőt ,tartottam 2zabanapot is amikor 2500-3500kcalt ettem. Utánna rátértem a normális mennyiségre.
2011. szept. 5. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze fogytam az elején a 700kalóriával rendesen,de ez egy idő után teljesen megállt.
2011. szept. 5. 16:25
 8/8 A kérdező kommentje:
és amikor "zabanapot" tarotttál nem hiztál semit?
2011. szept. 5. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Ha napi 1500 kalóriát eszem, mellette 2-300 kalóriát égetek el mozgással naponta, mennyi idő alatt kezd megindulni a fogyás?

88 kg vagyok.A tornát szeretném majdnem mindennap csinálni,illetve naponta kb 1 óra séta a lányommal.

Fogyas, extrem hajhullas. Mit tehetnek?

Az elmult egy-masfel evben fogytam 40 kilot, aminek nagyon orultem...semmilyen mellekhatast nem vettem eszre, mignem nehany honapja a korabban dus es eros hajam hirtelen mintha vekonyodott volna...majd elkezdett hullani...de furcsa, mert a ruhamon nem sok van sem a...

December 3-ig 15kiló fogyás lehetséges?

A párom elutazik 1hónapra és ha haza jön elvesz feleségül. Szeretném meglepni a régi formámmal. Sajna a szülés után 15kiló jött fel rám. Igen utána, mert hogy annyira féltem hogy nem lesz elég tejem hogy egy csomót ettem. Persze ma már tudom hogy nincs összefüggés, de...

Fogyás és formálodás?

1 hónapom van rá hogy kb 4-5 kilótól megszabaduljak de leginkább formázni szeretném a combomat és a hasamat. Tippek a fogyáshoz és a comb fomáláshoz??Mit ehetek?? és mit nem? (nem eszek túl zsíros-olajos ételeket és csak vizet iszom) milyen sporttal érhetem el a...

Miért nem indult meg a fogyás?

21 éves lány vagyok 170cm és jelenleg 65 kiló. 53-55 kiló voltam 1.5 éve ez alatt híztam körülbelül 10 kilót. Elkezdtem 1 hónapja járni újra kick-box edzésre,de hiába a futás meg az edzés meg az erősítés nem fogyok! Próbálok odafigyelni az étrendemre,de a főiskola...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!